Asendia USA

Asendia USA gjurmo

Asendia USA është pjesë e Asendia Management SAS e cila është një kompani e përbashkët postare midis La Poste dhe Swiss Post.

sfond

Ndiqni parcelat e Asendia USA

Asendia USA

Asendia USA është pjesë e Asendia Management SAS e cila është një kompani e përbashkët postare midis La Poste dhe Swiss Post dhe mbulon të gjithë postën ndërkombëtare, duke përfshirë dërgimin dhe dërgimin e postës, dhe mallrat e vogla. Asendia USA u themelua në vitin 2012 dhe ka ekspertizën e kombinuar të mbi 1500 punonjësve në 4 kontinente si Amerika e Veriut, Evropa, Azia dhe Oqeania.

Si mund t'i gjurmoj parcelat e Asendia USA?

Për të gjurmuar një parcelë Asendia USA, vendosni numrin e përcjelljes në fushën e mësipërme, klikoni në butonin "Transportues" dhe zgjidhni "Asendia USA", nëse nuk jeni të sigurt se cili transportues do të dorëzojë paketën tuaj, atëherë lini sistemin që të zgjedhë transportuesin automatikisht në në emrin tuaj, pas kësaj klikoni në butonin "Gjurmo", më pas do të ridrejtoheni në faqen e rezultateve të gjurmimit ku do të gjeni informacion të detajuar rreth dërgesës suaj, duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Si mund të gjurmoj numrat e gjurmimit të ESUS eBay?

Numrat gjurmues të eBay ESUS kanë 12 karaktere, ai fillon me 4 shkronja 'ESUS' e ndjekur nga 8 shifra p.sh. ESUS12345678. Ju mund të gjurmoni numrat e gjurmimit të ESUS eBay duke ndjekur hapat e përmendur më lart.

Si duken numrat e gjurmimit të Asendia USA?

Numrat gjurmues të Asendia USA kanë shumë forma të ndryshme dhe këto janë format e zakonshme: ESUS12345678, LF123456789FR, F123456789987, UY123456789CH

Sa kohë i duhet Asendia USA për të dorëzuar parcelat tuaja?

Asendia USA do të dorëzojë parcelat ndërkombëtare brenda 6-21 ditëve.