Omniva

Omniva gjurmo

Omniva ose Estonisht Post (Eestti Post) është kompania më e madhe e shërbimeve postare në Estoni

sfond

Gjurmoni parcelat e omniva

Omniva

Omniva ose Estonia Post (Eesti Post) është kompania më e madhe e shërbimeve postare në Estoni. Omniva është në pronësi të plotë të shtetit estonez. Që nga qershori 2014, Omniva ka konsoliduar shumicën e shërbimeve të saj në Estoni dhe jashtë saj nën markën Omniva. Omniva u themelua në 1638 dhe është selia në Talin, Estoni. Që nga nëntori 2021, Omniva kishte 265 zyra postare, nga të cilat 187 ndodheshin në zona rurale.

Si mund të gjurmoj parcelat Omniva?

Për të gjurmuar një paketë Omniva (Estonian Post), vendosni numrin e përcjelljes në fushën e mësipërme, klikoni në butonin "Transportues" dhe zgjidhni "Omniva", nëse nuk jeni i sigurt se cili transportues ju dorëzon paketën tuaj, atëherë lini sistemin të zgjedhë transportuesin. automatikisht në emrin tuaj, pas kësaj klikoni në butonin "Gjurmo", më pas do të ridrejtoheni në faqen e rezultateve të gjurmimit ku do të gjeni informacion të detajuar rreth dërgesës suaj duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Si duken numrat përcjellës të Omniva?

Numrat gjurmues Omniva kanë 13 karaktere në gjatësi, ai fillon me 2 shkronja [AZ] e ndjekur nga 9 shifra të ndjekura nga kodi i shtetit të Estonisë "EE" p.sh. CE123456789EE, LA123445678EE, RR021369425EE.

Numrat përcjellës të Omniva mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Shkronjë, * = Shifër, ! = Letër ose Shifër)

  • C# *** *** *** EE
  • E# *** *** *** EE
  • L# *** *** *** EE
  • P# *** *** *** EE
  • R# *** *** *** EE
  • S# *** *** *** EE
  • U# *** *** *** EE

Sa kohë i duhet Omniva për të dorëzuar parcelat tuaja?

Për pakot e brendshme, Omniva do të marrë rreth 1-7 ditë pune për të dorëzuar parcelat tuaja, përveç të dielave. mund të zgjasë më shumë se kaq varet nga vendndodhja e qytetit të destinacionit.

Për parcelat ndërkombëtare, Omniva-s do t'i duhen rreth 7-45 ditë për të dorëzuar parcelat tuaja, për vendet evropiane mund të duhen 3-15 ditë pune ditë, mund të zgjasë më shumë se kaq dhe varet nga vendndodhja e vendit të destinacionit.

Dërgesat ndërkombëtare kërkojnë gjithmonë shumë kohë për t'u dorëzuar sepse kanë nevojë për kohë shtesë përpunimi, p.sh. zhdoganimi.

Shembuj të statuseve që kalon përcjellja e dërgesave të Omniva

statuset
Acceptance of packet from client
Arrival at delivery office
Arrival to destination country
Arrival to post office
Arrival to sorting centre
Delivery
Delivery attempt
Departure from inward sorting centre
Dispatching
E-MAIL to receiver
Final delivery
Handover to courier
Presented to customs
Redirection
Released from customs
Returning
SMS to receiver
Shipment from country of departure
Shipment is on the way to Omniva
Specifying details for delivery of parcel
Storing term altering