Kyrgyzstan Post

Kyrgyzstan Post gjurmo

Kyrgyzstan Post është operatori kryesor i shërbimeve postare në Kirgistan në pronësi të Agjencisë Shtetërore të Komunikimeve të Qeverisë së Republikës së Kirgistanit

sfond

Ndiqni dërgesat në Kirgistan Post

Kyrgyzstan Post

Kyrgyzstan Post është operatori kryesor i shërbimeve postare në Kirgistan në pronësi të Agjencisë Shtetërore të Komunikimeve të Qeverisë së Republikës së Kirgistanit, është themeluar më 16 mars 2012 dhe e ka selinë në Bishkek, Kirgistan. Kyrgyzstan Post ofron një gamë të gjerë shërbimesh postare për Individët dhe kompanitë e tregtisë elektronike, si shërbimi i postës së shpejtë (EMS) dhe shërbimet postare universale. Kyrgyzstan Post i është bashkuar gjithashtu Unionit Postar Universal (UPU) për të organizuar dhe përmirësuar shërbimin postar në të gjithë botën dhe për të siguruar bashkëpunim ndërkombëtar në këtë fushë.

Si mund t'i gjurmoj dërgesat e Kyrgyzstan Post?

Për të gjurmuar dërgesat e postës së Kirgistanit, vendosni numrin e përcjelljes në fushën e mësipërme, klikoni në butonin "Transportuesi" dhe zgjidhni "Kyrgyzstan Post", nëse nuk jeni të sigurt se cili transportues dërgon dërgesën tuaj, atëherë lini sistemin që të zgjedhë transportuesin automatikisht në në emrin tuaj, pas kësaj klikoni në butonin "Gjurmo", më pas do të ridrejtoheni në faqen e rezultateve të gjurmimit ku do të gjeni informacion të detajuar rreth dërgesës suaj, duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Si duken numrat e gjurmimit të Kyrgyzstan Post?

Numrat e gjurmimit të postës së Kirgistanit kanë 13 karaktere të gjata, ai fillon me 2 shkronja A deri në Z të ndjekur nga 9 shifra të ndjekura nga kodi i shtetit me 2 shkronja Kirgistani "KG" p.sh. RR564411320KG, CP114537562KG, LX062140963KG.

Ndiqni dërgesat e postës EMS të Kirgistanit

Kyrgyzstan Post EMS (Shërbimi i Postës Express) është shërbimi më i shpejtë i dorëzimit i ofruar nga Kyrgyzstan Post. numri i gjurmimit për EMS fillon me shkronjën E e ndjekur nga një shkronjë tjetër e ndjekur nga 9 shifra e ndjekur nga kodi i shtetit me 2 shkronja Kirgistani "KG" p.sh. EE012345678KG, EA485467211KG.

Për të gjurmuar paketat e Kirgistanit Post EMS thjesht vendosni numrin tuaj të gjurmimit në fushën e mësipërme dhe klikoni në butonin e gjurmimit, atëherë do të merrni rezultatet e gjurmimit në lidhje me dërgesën tuaj.

Kyrgyzstan Post EMS ju lejon të dërgoni pako ndërkombëtare në më shumë se 220 vende të botës për paketa me peshë deri në 30 kg.

Ndiqni dërgesat e "Kyrgyz Express Post".

Kyrgyz Express Post është një shërbim i dorëzimit ekspres i ofruar nga Kyrgyzstan Post për dërgimin e dërgesave vendase në të gjithë tokat e Kirgistanit, për të gjurmuar dërgesat e Post Express thjesht vendosni numrin tuaj të gjurmimit në fushën e mësipërme dhe klikoni në butonin e gjurmimit, atëherë do të merrni rezultatet e gjurmimit në lidhje me dërgesë.

Sa kohë i duhet Kyrgyzstan Post për të dorëzuar dërgesat tuaja?

Për dërgesat e brendshme, Kyrgyzstan Post do të marrë rreth 5-7 ditë pune për të dorëzuar dërgesat tuaja.

Për dërgesat ndërkombëtare Kyrgyzstan Post do të marrë rreth 15-45 ditë për të dorëzuar dërgesat tuaja, koha e dorëzimit varet nga vendndodhja e vendit të destinacionit, për shembull nëse dërgoni paketa nga Kirgistani në vendet aziatike, ato do të dorëzohen më shpejt sesa nëse i dërgoni në Amerikë. .

Shembuj të statuseve që kalon përcjellja e dërgesave të Kyrgyzstan Post

statuset
Вручено получателю
Выдано получателю:
Отправлено в отделение связи
Отправлено из Аламудунский РФ в отделение связи Бишкек 1
Отправлено из Аламудунский РФ в отделение связи ПУ Аламудунского
Отправлено из Аламудунский РФ в отделение связи ПУ Аламудунского РФ
Отправлено из Бишкек почтамт РФ в ЦМПОЛ РФ
Отправлено из Бишкек почтамт РФ в отделение связи Бишкек 1
Отправлено из Бишкек почтамт РФ в отделение связи Бишкек 10
Отправлено из Бишкек почтамт РФ в отделение связи Бишкек 17
Отправлено из Бишкек почтамт РФ в отделение связи Бишкек 21
Отправлено из Бишкек почтамт РФ в отделение связи Бишкек 44
Отправлено из Бишкек почтамт РФ в отделение связи Бишкек 55
Отправлено из Бишкек почтамт РФ в отделение связи Бишкек 60
Отправлено из Бишкек почтамт РФ в отделение связи Бишкек 75
Отправлено из Бишкек почтамт РФ в отделение связи УОПП
Отправлено из Бишкек почтамт РФ в отделение связи УОПП Бишкек почтамт
Отправлено из Жайылский РФ в отделение связи ПУ Жайылского
Отправлено из Жайылский РФ в отделение связи ПУ Жайылского РФ
Отправлено из Кайынды - 724700 в Жайылский РФ
Отправлено из Московский РФ в отделение связи ПУ Московского
Отправлено из Московский РФ в отделение связи ПУ Московского РФ
Отправлено из Ноокенский РФ в отделение связи ПУ Ноокенского
Отправлено из Ошский почтамт РФ в ЦМПОЛ РФ
Отправлено из Ошский почтамт РФ в отделение связи Ош-3
Отправлено из Ошский почтамт РФ в отделение связи ПУ Ошского почтамта
Отправлено из ПУ Ош - 723500 в Ошский почтамт РФ
Отправлено из ПУ Ошского почтамта - 723500 в Ошский почтамт РФ
Отправлено из РФ в отделение связи Бишкек 1
Отправлено из РФ в отделение связи Бишкек 10
Отправлено из РФ в отделение связи Бишкек 11
Отправлено из РФ в отделение связи Бишкек 17
Отправлено из РФ в отделение связи Бишкек 21
Отправлено из РФ в отделение связи Бишкек 22
Отправлено из РФ в отделение связи Бишкек 23
Отправлено из РФ в отделение связи Бишкек 33
Отправлено из РФ в отделение связи Бишкек 40
Отправлено из РФ в отделение связи Бишкек 44
Отправлено из РФ в отделение связи Бишкек 45
Отправлено из РФ в отделение связи Бишкек 47
Отправлено из РФ в отделение связи Бишкек 49
Отправлено из РФ в отделение связи Бишкек 54