JCEX

JCEX gjurmo

JCEX është një kompani logjistike e specializuar në transportin ndërkombëtar të mallrave, zhdoganimin, transportin dhe shpërndarjen ndërkufitare

sfond

Ndiqni parcelat JCEX

JCEX

JCEX është një kompani logjistike e specializuar në transportin ndërkombëtar të mallrave të shprehura, zhdoganimin, transportin ndërkufitar dhe shpërndarjen e themeluar në vitin 2000. JCEX është e përkushtuar të sigurojë shërbime logjistike personale, me shumë porte, ndërkufitare për klientët globalë. Ka më shumë se 30 degë dhe më shumë se 50 lokacione biznesi dhe rajone që mbulojnë më shumë se 200 vende dhe rajone në të gjithë botën. JCEX është një Ofrues i Shërbimit Logjistik Ndërkombëtar i Klasës 4A të licencuar plotësisht dhe u vlerësua si një Ndërmarrje Kombëtare e Teknologjisë së Lartë në 2016. JCEX është ofruesi zyrtar i logjistikës së rekomandimeve për Amazon FBA, dhe gjithashtu një ofrues ndërkombëtar i shërbimit të logjistikës për Rrjetin Alibaba. Dhe në 2018,

Ndiqni paketat JCEX

4TRACKING do t'ju ndihmojë të gjurmoni paketat që janë dërguar me logjistikën JCEX. të gjithë ju duhet të bëni është të vendosni numrin tuaj të ndjekjes JCEX në fushën e mësipërme, dhe klikoni në butonin e ndjekjes dhe prisni disa sekonda për të marrë të gjitha informacionet, duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Numri i gjurmimit JCEX

Numrat e gjurmimit të JCEX mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Shkronja / * = numri /! = Numri ose shkronja)

  • *** *** ***
  • JC# *** *** *** * ##

Cilat janë shërbimet JCEX?

JCEX siguron dërgimin e parcelave përmes këtyre shërbimeve:

  • Paketa Ndërkombëtare : Pesha maksimale për këtë shërbim është 2 kg për pako. dhe zbritja maksimale është 90cm.
  • Shërbimi Express Ndërkombëtar : Pesha maksimale për këtë shërbim është 20 kg.
  • International Express : Pesha maksimale për këtë shërbim më pak se 20 kg.