Yun Express

Yun Express gjurmo

Yun Express është një ofrues i shërbimit profesional të logjistikës së linjës tregtare ndërkufitare të biznesit-konsumatorit në Kinë

sfond

Ndiqni dërgesat dhe paketat Yun Express

Yun Express

Yun Express është një ofrues i shërbimit profesional të logjistikës së linjës tregtare ndërkufitare Biznes-konsumator në Kinë, Yun Express është tani një nga 10 ofruesit kryesorë të anijeve ndërkufitare në botë për tregtinë elektronike të biznesit nga konsumatori. Me një ngastër mesatare të përpunuar ditore mbi 500,000, Yun Express ka mbi 800 të punësuar dhe 10,000 klientë globalisht.

Si mund të gjurmoj dërgesat dhe parcelat e Yun Express?

4TRACKING do të gjurmojë dërgesat dhe parcelat tuaja të dërguara me Yun Express. gjithçka që ju nevojitet është një numër i ndjekjes së Yun Express , Vendosni numrin tuaj të ndjekjes Yun Express në fushën e mësipërme, dhe klikoni në butonin e ndjekjes dhe prisni disa sekonda për të marrë informacion të detajuar në lidhje me ngastrën tuaj, përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Sa kohë kërkon Yun Express për të dhënë një pako?

YunExpress operon një zgjidhje të dedikuar DDP (Delivered Duty Paid) të dërgimit për eCommerce e cila lejon shitësit Online të arrijnë konsumatorët e tyre ndërkombëtarë brenda 3-10 ditëve të punës për destinacione kryesore si Mbretëria e Bashkuar, Gjermani, Itali, Francë, Hollandë, Spanjë, Kanada. Megjithatë, vendet e tjera, dërgesat mund të zgjasin pak më shumë.

Koha e dorëzimit Yun Express

Yun Express Siguron përcjelljen e parcelave në internet, në mënyrë që shitësit dhe klientët të mund të qëndrojnë të azhurnuar, dhe kjo kohë e Dorëzimit nga Shtetet e Bashkuara në disa vende:

  • Nga Shtetet e Bashkuara në Francë mund të duhen 4-6 ditë pune
  • Për transportin e parcelave Nga Shtetet e Bashkuara në Mbretërinë e Bashkuar mund të zgjasin 4-5 ditë pune.
  • Për transportin e parcelave Nga Shtetet e Bashkuara në Gjermani mund të duhen 4-5 ditë pune.
  • Për transportin e parcelave Nga Shtetet e Bashkuara në Itali mund të duhen 4-6 ditë pune.
  • Për transportin e parcelave Nga Shtetet e Bashkuara në Spanjë mund të duhen 4-6 ditë pune.
  • Për transportin e parcelave Nga Shtetet e Bashkuara në Kanada mund të duhen 2-6 ditë pune.
  • Për transportin e parcelave Nga Shtetet e Bashkuara në Hollandë mund të duhen 4-5 ditë pune.

Ndjekja e ekspresit të Yun

Yun Express siguron ndjekjen e plotë nga derë në derë, duke i mbajtur shitësit dhe klientët të azhurnuar dhe të angazhuar në çdo kohë.

Si duket numri përcjellës i Yun Express?

Numrat përcjellës të Yun Express mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Letra / * = numri /! = Numri ose shkronja)

  1. YT *** *** *** *** *** *** *