Yun Express

Yun Express Следење

Јун експрес е професионален давател на услуги за логистика на прекугранична трговска линија Бизнис до потрошувач во Кина

позадина

Следете ги пратките и парцелите на „Јун експрес“

Yun Express

Јун експрес е професионален оператор за логистичка услуга на прекугранична комерцијална линија Бизнис-потрошувач во Кина, Јун Експрес сега е еден од најдобрите 10 провајдери на прекугранична испорака во светот за е-трговија на бизнис до потрошувач. Со просечна дневна преработена парцела над 500.000, Јун експрес има над 800 вработени и 10,000 клиенти на глобално ниво.

Како можам да ги следам пратките и парцелите на „Јун експрес“?

4TRACKING ќе ги следи вашите пратки и парцели доставени со Јун експрес. се што ви треба е број за следење Yun Express , поставете го вашиот број за следење на Yun Express на полето погоре, и кликнете на копчето за следење и почекајте неколку секунди за да добиете детални информации за вашата парцела, вклучувајќи ги и локациите и датумите.

Колку време трае Јун експрес за да испорача парцела?

YunExpress работи посветено решение за испорака на електронска трговија DDP (испорачана должност платена), која им овозможува на Интернет-продавачите да ги достигнат своите меѓународни потрошувачи во рок од 3-10 работни дена за поголемите дестинации како Велика Британија, Германија, Италија, Франција, Холандија, Шпанија, Канада. Како и да е, другите земји, испораките може да траат малку подолго.

Јун експрес време на испорака

Јун Експрес Овозможува следење на онлајн пакети, така што продавачите и клиентите ќе можат да останат ажурирани и ова време на испорака од Соединетите Држави до некои земји:

  • Од Соединетите држави до Франција може да потрае 4-6 работни дена
  • За испорака на парцели Од Соединетите држави до Велика Британија може да трае 4-5 работни дена.
  • За испорака на парцели Од Соединетите Држави до Германија може да трае 4-5 работни дена.
  • За пратките за испорака од Соединетите Држави до Италија може да потрае 4-6 работни дена.
  • За пратките за испорака од Соединетите Држави до Шпанија може да потрае 4-6 работни дена.
  • За пратките за испорака од Соединетите Држави до Канада, може да потрае 2-6 работни дена.
  • За испорака на парцели Од САД во Холандија може да трае 4-5 работни дена.

Јун Експрес Следење

Јун Експрес обезбедува целосна следење од врата до врата, задржувајќи ги продавачите и клиентите ажурирани и ангажирани во секое време.

Како изгледа бројот за следење на Јун експрес?

Броевите за следење на „Јун експрес“ можат да се сумираат на следниов начин:

(# = Писмо / * = број /! = Број или буква)

  1. YT *** *** *** *** *** *** *