Vnlin

Vnlin gjurmo

Vnlin është një kompani e shërbimeve të shpërndarjes me seli në Doha Katar

sfond

Ndiqni paketat Vnlin

Vnlin

Vnlin është një kompani e shërbimeve të ofrimit me seli në Doha Katar, është kompania lider në Lindjen e Mesme, ofron shërbime logjistike për zgjidhje logjistike të tregtisë elektronike, me një ndalesë, në fund të fundit, duke përfshirë transportin ndërkombëtar, zhdoganimin, jashtë shtetit depo, shpërndarja në miljen e fundit (dorëzoni mallin nga nyja e transportit në destinacionin përfundimtar të dorëzimit), dorëzimin e parave të gatshme dhe logjistikën e kundërt.

Gjurmoni parcelat Vnlin

4TRACKING do t'ju ndihmojë të gjurmoni dërgesat dhe parcelat e transportuara me Vnlin. të gjithë ju duhet të bëni është të vendosni numrin tuaj të ndjekjes Vnlin në fushën e mësipërme, dhe klikoni në butonin e ndjekjes dhe prisni disa sekonda për të marrë të gjitha informacionet, duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Si duken numrat e gjurmimit të Vnlin?

Numrat e gjurmimit të Vnlin mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Shkronja / * = numri /! = Numri ose shkronja)

  • CNB *** *** *
  • Z *** *** *
  • Z *** ***

Shërbime logjistike Vnlin

Kompania Vnlin ofron shumë shërbime duke përfshirë:

  1. Zgjidhjet e logjistikës së tregtisë elektronike: zgjidhje me logjistikë të tregtisë elektronike fund-për-fund.
  2. Shërbimi ndërkombëtar i postës së shpejtë: Vnlin Express është mënyra më e përshtatshme për të dërguar pako në Lindjen e Mesme.
  3. B2B me FBS / FBA: Për platformën e palës së tretë në Lindjen e Mesme siç janë FBA / FBS / FBN, Vnlin ofron transport ndërkombëtar Biznes në Biznes, zhdoganim, shpërndarje dhe depozitim zgjidhje logjistike me një ndalesë të Lindjes së Mesme për shitësit e tregtisë elektronike .
  4. Magazinimi Jashtë Lindjes së Mesme: Vinlin ka depot e saj në Emiratet Dubai, Arabia Saudite Riad, Katar Doha.