Vnlin

Vnlin Следење

Vnlin е компанија за услуги за испорака со седиште во Доха Катар

позадина

Следете ги пратките на Vnlin

Vnlin

Vnlin е водечка сила во логистичкиот сектор за е-трговија на Блискиот Исток. Со фокус на обезбедување интегрирани, од крај до крај логистички решенија за е-трговија, Vnlin нуди целосен пакет на услуги кои се грижат за различните потреби на неговата клиентела. Ова вклучува меѓународен транспорт, царинење, складирање во странство, испорака до последната милја, готовина при испорака и обратна логистика.


Како доказ за нивната вредност, партнерството со Vnlin им овозможува на бизнисите драстично да ги намалат трошоците за транспорт за над 50%. Оваа посветеност на економичноста, во комбинација со сеопфатната природа на нивните понуди на услуги, го позиционира Vnlin како претпочитан партнер за бизнисите кои бараат комерцијални решенија за испорака и е-трговија логистички.

Vnlin услуги

Услугите на Vnlin ги надминуваат традиционалните транспорт и испорака. Тие се специјализирани за справување со сложеноста на царинењето, обезбедувајќи дека вашата стока се движи низ регулаторните процедури без пречки. Нивните решенија за складирање во странство обезбедуваат безбеден и безбеден простор за вашата стока, подготвен за испорака секогаш кога е потребно.


Нивната посветеност на ефикасна и сигурна испорака на последната милја гарантира дека вашите производи ќе стигнат до крајните клиенти веднаш и во одлична состојба. Дополнително, услугата за готовина при испорака на Vnlin обезбедува зголемена удобност за клиентите и го забрзува готовинскиот тек за бизнисите.


Обратна логистика е уште еден клучен аспект од сеопфатното портфолио на услуги на Vnlin. Тие ефикасно управуваат со враќањето и размената, минимизирајќи ги проблемите за бизнисите и придонесувајќи за подобрување на задоволството на клиентите.

Логистички решенија за е-трговија

Vnlin обезбедува едношалтерско решение за логистика за е-трговија од крај до крај, рационализирајќи го процесот од набавка до испорака. Овој интегриран пристап ги минимизира логистичките предизвици, што резултира со поефикасен и посигурен синџир на снабдување за нивните клиенти.

Меѓународен сервис за брза пошта

За бизнисите кои имаат за цел брза испорака на пакети на Блискиот Исток, Vnlin Express е претпочитан избор. Искористувајќи ја нивната широка логистичка мрежа и длабоко разбирање на регионалниот логистички пејзаж, Vnlin Express гарантира дека пакетите ќе стигнат до нивната дестинација брзо и безбедно.

B2B со FBS/FBA

Vnlin нуди сеопфатна логистичка поддршка за платформи од трети страни како FBA/FBS/FBN на Блискиот Исток. Овие услуги вклучуваат меѓународен транспорт, царинење, испорака и складирање. Со нудење на едношалтерско решение, Vnlin ги олеснува беспрекорните операции за продавачите на е-трговија, без оглед на платформата што ја користат.

Складирање во странство на Блискиот Исток

За бизниси кои бараат решенија за складирање на Блискиот Исток, Vnlin нуди складишни капацитети во странство на клучни локации, вклучувајќи ги Емирати Дубаи, Саудиска Арабија Ријад и Катар Доха. Овие стратешки позиционирани магацини гарантираат дека вашите стоки се чуваат безбедно и се подготвени за испраќање како и кога е потребно.

Како да ги следам пратките на Vnlin?

За да ги следите пратките на Vnlin, внесете го бројот за следење во полето погоре, кликнете на копчето „Превозник“ и изберете „Vnlin“ Ако не сте сигурни кој превозник ракува со вашата пратка, дозволете системот автоматски да го избере превозникот во ваше име. После тоа, кликнете на копчето „Следи“ и ќе бидете пренасочени на страницата со резултати за следење. Овде ќе најдете детални информации за вашата пратка, вклучувајќи локации и датуми.

Како изгледаат броевите за следење Vnlin?

Броевите за следење Vnlin се единствени идентификатори доделени на секоја пратка. Овие броеви за следење го олеснуваат лесното следење на пратката, обезбедувајќи информации за нејзиниот моментален статус и локација. Броевите за следење Vnlin може да се сумираат на следниов начин:

(# = Буква / * = број /! = Број или буква)

  • CNB *** *** *
  • Z *** *** *
  • З *** ***

Примери на статуси кои ги поминува следењето на пратката на Vnlin

статуси
AddressChange
Allotted For Calling
Area change(Same city)
Arrival at Hub
Arrival to Delivery Station
Arrive to headquarters warehouse
Arrived At Service Centre
Arrived At Service Point
Arrived Delivery Facility
Arrived Facility
Arrived at Service Point (TO PODU 230)
Arrived at destination country
Arrived at local distribution center
Arrived at pickup location
Arrived destination Airport
Arrived in loading warehouse
Arrived to Sorting Center
Arrived to Sorting Center(TO PODU 200)
Arrived to pickup shop
Assigned to the Courier
At warehouse
Attempted After Close Time
Attempted Delivery - Consignee Changed Delivery Address - Delivery Rescheduled
Awaiting Consignee for Collection
Away from home-on expect day 2023-06-13
Away from home-on expect day 2023-06-17
Away from home-on expect day 2023-06-18
Away from home-on expect day 2023-06-25
Away from home-on expect day 2023-06-27
Away from home-on expect day 2023-06-29
Away from home-on expect day 2023-07-01
Away from home-on expect day 2023-07-02
Away from home-on expect day 2023-07-03
Away from home-on expect day 2023-07-05
Away from home-on expect day 2023-07-08
Away from home-on expect day 2023-07-10
Away from home-on expect day 2023-07-12
Away from home-on expect day 2023-07-13
Away from home-on expect day 2023-07-15
Call Back Request
Cancelled
City change(AD DILAM to Abu Arish)