Optisend24

Optisend24 gjurmo

Optisend24 është një kompani logjistike me seli në Gjermani

sfond

Ndiqni dërgesat e Optisend24

Optisend24

Optisend24 GmbH është një kompani inovative logjistike që u themelua në vitin 2013, me bazën e saj në Malborn, Gjermani. Kompania ka një prani të mirëfilltë në industri, duke ofruar shërbime të transportit kombëtar dhe ndërkombëtar me çmime konkurruese. Ata kanë një fokus të mprehtë në softuerin e transportit në linjë miqësor, fleksibël, shërbim cilësor ndaj klientit dhe optimizim të vazhdueshëm të shërbimit të tyre ndaj klientit. Optisend24 GmbH është gjithashtu proaktive në gjurmimin e dërgesave, duke u siguruar që ata të jenë gjithmonë të parët që dinë vendndodhjen e secilës dërgesë.


Optisend24 GmbH dallohet me pika të shumta të forta, duke përfshirë diskrecionin, përvojën shumëvjeçare të menaxhimit në sektorin e logjistikës, punonjësit shumë të motivuar dhe një përpjekje për inovacion. Qëllimi i tyre kryesor është të zgjerojnë vazhdimisht pjesën e tyre të tregut, të përmirësojnë produktet e tyre logjistike dhe të përmirësojnë vazhdimisht shërbimin e tyre ndaj klientit për një përvojë të përmirësuar të klientit.


Një nga pikat e forta të tyre kryesore është aftësia e tyre proaktive e përcjelljes së dërgesave. Optisend24 GmbH përpiqet të jetë gjithmonë një hap përpara, duke siguruar që ata janë të parët që dinë për statusin e një dërgese. Kjo qasje proaktive u lejon atyre të lajmërojnë menjëherë klientët e tyre për çdo çështje dhe t'i trajtojnë ato në përputhje me rrethanat.


Kompania ofron gjithashtu një shërbim të cilësisë së lartë ndaj klientit, i mbështetur nga një ekip punonjësish të motivuar dhe me përvojë, të cilët janë të përkushtuar për të siguruar kënaqësinë e klientit. Ata kanë zhvilluar një reputacion për diskrecionin e tyre dhe kanë ndërtuar një bazë besnike klientësh për shkak të ofrimit të vazhdueshëm të shërbimeve të shkëlqyera.


Një forcë tjetër kryesore e Optisend24 GmbH është qasja e tyre inovative ndaj logjistikës. Ata janë të përkushtuar të qëndrojnë në krah të tendencave më të fundit të industrisë dhe të zbatojnë produkte dhe shërbime inovative logjistike për të përmbushur nevojat në ndryshim të klientëve të tyre.


Pavarësisht këtyre pikave të forta, Optisend24 GmbH njeh kufizimet e tyre për sa i përket dërgesave dhe grumbullimeve në ishull, të cilat ofrohen vetëm sipas kërkesës dhe me kosto shtesë. Megjithatë, ata mbeten të përkushtuar për të përmirësuar shërbimet e tyre dhe për të kapërcyer sfidat për të ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm për klientët e tyre.


Për sa i përket historisë së tyre, kompania ka treguar rritje dhe zhvillim të qëndrueshëm. Në vitin 2014, ata organizuan dhe përpunuan transport ndërkombëtar për klientë të ndryshëm të mëdhenj. Në vitin 2015, ata hynë në një bashkëpunim me Intex Paketdienst GmbH në lidhje me dërgimin e "dërgesave pa vlerë". Në vitin 2016, ata hapën faqen e tyre të internetit www.optisend24.de për klientët privatë dhe komercialë, me shërbimin telefonik që ofrohet nga partneri i tyre i biznesit, Intex Paketdienst GmbH.


Si përfundim, Optisend24 GmbH është një kompani e themeluar dhe inovative në sektorin e logjistikës, duke ofruar shërbime të jashtëzakonshme transporti si në nivel kombëtar ashtu edhe ndërkombëtar. Ata janë të përkushtuar ndaj misionit të tyre për të ofruar zgjidhje të përshtatshme për përdoruesit, fleksibël dhe me cilësi të lartë të transportit, duke synuar gjithmonë të përmirësojnë shërbimet e tyre dhe të tejkalojnë pritshmëritë e klientëve të tyre.

Si mund të gjurmoj dërgesat e Optisend24?

Për të gjurmuar dërgesat e Optisend24, futni numrin e përcjelljes në fushën e mësipërme, klikoni butonin "Transportuesi" dhe zgjidhni "Optisend24" Nëse nuk jeni i sigurt se cili transportues po trajton dërgesën tuaj, lëreni sistemin të zgjedhë transportuesin automatikisht në emrin tuaj. Pas kësaj, klikoni butonin "Track" dhe do të ridrejtoheni në faqen e rezultateve të gjurmimit. Këtu do të gjeni informacion të detajuar në lidhje me dërgesën tuaj, duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Sa kohë i duhet Optisend24 për t'ju dërguar dërgesat?

Koha e dorëzimit me Optisend24.de GmbH ndryshon në bazë të disa faktorëve, duke përfshirë llojin e mallrave që dërgohen, shërbimin e zgjedhur të transportit dhe destinacionin. për shembull koha mesatare e dorëzimit për Optisend24 brenda Gjermanisë varion nga 1-7 ditë.

Si mund të kontaktoj Optisend24 për mbështetje?

Nëse keni nevojë për mbështetje ose keni ndonjë pyetje në lidhje me Optisend24 GmbH, mund të kontaktoni përmes mënyrave të mëposhtme:

Ekipi i tyre i shërbimit ndaj klientit do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë me çdo pyetje ose problem që mund të keni.

Pyetjet e bëra më shpesh rreth Optisend24 GmbH

Çfarë shërbimesh ofron Optisend24 GmbH?

Optisend24 GmbH ofron shërbime transporti kombëtar dhe ndërkombëtar. Ato ofrojnë ndjekje proaktive të dërgesave dhe sigurojnë shërbim të cilësisë së lartë ndaj klientit. Ata janë gjithashtu të aftë të organizojnë dhe përpunojnë transport ndërkombëtar për klientët kryesorë.

Ku është i bazuar Optisend24 GmbH?

Optisend24 GmbH është me qendër në Malborn, Gjermani.

A dërgon Optisend24 GmbH në ishuj?

Po, por dërgesat dhe grumbullimet në ishull ofrohen vetëm sipas kërkesës dhe mund të kenë kosto shtesë.

Cili është fokusi i kompanisë në shërbimin ndaj klientit?

Optisend24 GmbH i jep përparësi shërbimit cilësor ndaj klientit. Ata përpiqen të optimizojnë vazhdimisht shërbimin e tyre ndaj klientit duke përmirësuar softuerin e tyre të transportit online dhe duke përmirësuar produktet e tyre logjistike.

Cila është historia e Optisend24 GmbH?

Optisend24 GmbH u themelua në vitin 2013. Ata filluan të organizojnë dhe përpunojnë transport ndërkombëtar për klientët kryesorë në vitin 2014. Në vitin 2015, ata bashkëpunuan me Intex Paketdienst GmbH për të dërguar "dërgesa pa vlerë". Deri në vitin 2016, uebfaqja e tyre u lançua si për klientët privatë ashtu edhe për ato komerciale, me shërbimin telefonik të ofruar nga Intex Paketdienst GmbH.

A ofron Optisend24 GmbH sigurim për mallrat e dërguara?

Po, Optisend24 GmbH ofron sigurim transporti, megjithëse ka përjashtime për disa sende me vlerë si bizhuteri, ora, gurë të çmuar, metale të çmuara, para të gatshme, kartëmonedha, çeqe, etj.

Si qëndron Optisend24 GmbH inovative në sektorin e logjistikës?

Optisend24 GmbH krenohet me qasjen e saj novatore ndaj logjistikës. Ata janë vazhdimisht në hap me trendet më të fundit të industrisë dhe po zbatojnë produkte dhe shërbime të reja logjistike për të përmbushur nevojat në ndryshim të klientëve të tyre.