Chronopost Morocco

Chronopost Morocco gjurmo

Chronopost Morocco është e specializuar në dërgimin e parcelave ekspres për bizneset brenda Marokut

sfond

Ndiqni dërgesat e Chronopost Marok

Chronopost Morocco

Chronopost Morocco është një kompani e specializuar në shpërndarjen e parcelave ekspres për bizneset në Marok, me Moroccan Post Group që zotëron një aksion prej 68%. Chronopost ka bashkëpunuar me Morocco Post për të lehtësuar shërbimet ndërkombëtare të postës së shpejtë. Sot, Chronopost Morocco qëndron si pikë referimi në tregun ndërkombëtar të transportit ekspres në Marok, duke u renditur i pari në segmentin e përgjithshëm publik dhe i dyti në tregun e përgjithshëm maroken.

Si të gjurmoni dërgesat e Chronopost Maroku?

Për të gjurmuar dërgesat e Chronopost Morocco, duhet të futni numrin tuaj të ndjekjes në fushën e caktuar dhe klikoni butonin "Transportuesi", më pas zgjidhni "Chronopost Marocco". Nëse nuk jeni të sigurt se cili transportues po trajton dërgesën tuaj, sistemi mund të zgjedhë automatikisht transportuesin për ju. Më pas, klikoni butonin "Gjurmo" dhe do të ridrejtoheni në faqen e rezultateve të gjurmimit, ku mund të gjeni informacion të detajuar në lidhje me statusin dhe vendndodhjen e dërgesës suaj.

Numrat e gjurmimit të Chronopost Marocco

Kur përpiqeni të gjurmoni parcelat me Chronopost Morocco, është e dobishme të kuptoni se si duken numrat e tyre të gjurmimit. Kjo temë do të mbulojë gjithçka që ju duhet të dini për numrat e gjurmimit të Chronopost Morocco. Një numër tipik gjurmimi i Chronopost Morocco fillon me 'EE', i ndjekur nga 9 shifra dhe përfundon me 'MA', për shembull, 'EE123456789MA'. Përndryshe, ai mund të përbëhet vetëm nga 14 shifra, të ndjekura ndoshta nga një shkronjë ose një shifër, si '46009000685791E' ose '460090006857914'. Në përmbledhje, numrat e gjurmimit të Chronopost Marocco mund të kategorizohen si më poshtë:

(# = shkronja / * = numër /! = numër ose shkronjë)

  • EE *** *** *** MA
  • *** *** *** *** **#
  • *** *** *** *** ***

Ndjekja ndërkombëtare EMS me Chronopost Marocco

Chronopost Morocco ofron shërbimin e postës së shpejtë (EMS) nga Maroku në 220 vende dhe territore në mbarë botën. Ai gjithashtu lejon klientët e tij të gjurmojnë paketat e tyre në internet

Kohët e dorëzimit ndërkombëtar të EMS me Chronopost Marocco

Kohët e dorëzimit për paketat e dërguara nga Maroku në rajone të ndryshme nëpërmjet Chronopost Maroku ndryshojnë: duhen 1-7 ditë për vendet evropiane, 2-14 ditë për vendet e Amerikës së Veriut, 3-15 ditë për vendet e Amerikës së Jugut dhe Azisë dhe 6-20 ditë për vendet afrikane. Koha e dorëzimit varet kryesisht nga distanca e vendit të destinacionit nga Maroku; vendet më të largëta zakonisht kanë kohë më të gjata të dorëzimit në krahasim me ato më afër Marokut.

Shembuj të statuseve që kalon përcjellja e dërgesave të Chronopost Morocco

statuset
Arrivé au centre Import
Arrivée à l'agence de consolidation
Choix du réseau d'acheminement
Contrôle effectué
Contrôle effectué ~ Contrôle sécurité
Départ Agence
Echange de données informatique
Entrée dans l'agence d'arrivée
Entrée dans l'agence de départ
Envoi arrivé dans l'agence export
Envoi entrée dans l'agence de transit
Envoi mis à disposition
Envoi mis à disposition ~ Envois mis à disposition, prévoir règlement taxes douanières
Envoi non livré
Envoi non livré ~ Client absent
Envoi non livré ~ Code postal ou adresse erroné
Envoi non livré ~ Envoi présenté, impossibilité de laisser un avis de passage
Envoi non livré ~ Envoi refusé
Envoi retourné à l'expéditeur
Envoi retourné à l'expéditeur ~ Délai d instance dépassé
Envoi sorti de l'agence import ~ Envoi dédouané
Incident agence d'arrivée ~ Attente agence
Incident ~ Code postal ou adresse erroné
Incident ~ Envoi en attente de dédouanement
Incident ~ Envoi interdit dans notre réseau
Incident ~ Envoi partiellement reçu
Incident ~ Envoi retourné à l'origine
Incident ~ Vol annulé
Information client ~ Information reçue (affichage interne)
Information complémentaire
Instruction de livraison reçue
Instruction de livraison reçue ~ Changement date de livraison
Instruction de livraison reçue ~ Envoi mis à disposition
Livraison effectuée ~ Retiré après instance
Livraison reportée ~ Option du lundi (instance du samedi)
Livré
Présentation douane
Remis à un prestataire
Tri agence d'arrivée effectuée
Tri agence de départ effectué
Tri agence de départ effectué ~ Mise en sac