DPD Ireland

DPD Ireland Следење

ДПД Ирска е логистичка компанија основана во 1986 година и со седиште во Атлон, Ирска.

позадина

Следете ги парцелите на ДПД Ирска

DPD Ireland

DPD е меѓународен добавувач на логистика под чадорот на GeoPost што и припаѓа на француската компанија La Poste. DPD е основана во 1976 година во Франција и има 75.000 вработени и 97.000 експерти за испорака и мрежа од повеќе од 58.000 Pickup пунктови, тие испорачуваат 7,5 милиони пакети секој ден, приближно 1,9 милијарди пакети годишно. DPD е достапен во толку многу земји како што се Ирска, Романија, Франција, Полска, Обединетото Кралство, Германија, Австрија, Белорусија, Белгија, Хрватска, Естонија, Казахстан, Португалија, Унгарија, Латвија, Литванија, Луксембург, Словачка, Словенија, Чешка , Холандија и Швајцарија.


DPD Ireland исто така познат како InterLink Ireland е основана во 1986 година со седиште во Атлон, Ирска. Сега тие се најголемата компанија за испорака на пакети во Ирска со 37 депоа низ целата земја, испорачувајќи просечно 20 милиони пакети годишно.

Како да ги следам парцелите DPD Ireland?

За да следите парцели DPD Ireland, ставете го бројот за следење во полето погоре, кликнете на копчето „Превозник“ и изберете „DPD Ireland“, ако не сте сигурни кој превозник ја испорачува вашата парцела, потоа оставете го системот автоматски да го избере превозникот. во ваше име, потоа кликнете на копчето „Следи“, а потоа ќе бидете пренасочени на страницата со резултати за следење каде што ќе најдете детални информации за вашата пратка вклучувајќи локации и датуми.

Како изгледаат броевите за следење на DPD Ireland?

Броевите за следење на DPD Ireland имаат 9 цифри, на пр. 912946267, 612946112.

Колку време е потребно за DPD Ireland да ги испорача вашите пакети?

Оваа табела покажува колку време е потребно за DPD Ireland да испорача парцела од Полска во други европски земји

Земја на потеклоЗемја на дестинацијаПроценето време на пристигнување
ИрскаОбединето Кралство2 работни дена
ИрскаХоландија3 работни дена
ИрскаЧешка република5 работни дена
ИрскаФинска6 работни дена
ИрскаПолска5 работни дена
ИрскаШпанија5 работни дена
ИрскаГерманија3 работни дена
ИрскаЛитванија5 работни дена
ИрскаРоманија7 работни дена
ИрскаФранција4 работни дена
ИрскаУнгарија5 работни дена
ИрскаИталија5 работни дена
ИрскаДанска4 работни дена
ИрскаШведска5 работни дена
ИрскаЛатвија6 работни дена
ИрскаЕстонија6 работни дена

Оваа табела е базирана на официјалната веб-страница на ДПД.