WANB Express

WANB Express gjurmo

WANB Express është një ofrues profesional i shërbimit të logjistikës ndërkufitare në Kinë

sfond

Ndiqni paketat WANB Express

WANB Express

WANB Express është një ofrues profesional i shërbimit të logjistikës ndërkufitare në Kinë, WANB Express është themeluar në 2016 dhe ka selinë në Shenzhen. Gjatë viteve, WANB Express ka qenë e përkushtuar në kërkimin dhe zhvillimin e logjistikës së tregtisë elektronike ndërkufitare. Pas 4 vitesh zhvillimi, ata kanë krijuar një sistem të fortë dhe të qëndrueshëm operimi me rreth 200 të punësuar. Sipërfaqja totale e qendrave të funksionimit global të klasifikimit të vetë-ndërtuar tejkalon 10,000 metra, 500,000 urdhra mund të përpunohen çdo ditë.

Biznesi i saj i produkteve përfshin të gjitha aspektet e logjistikës ndërkufitare, duke përfshirë shërbimet globale të logjistikës së linjës ekspres, shërbimet e mënyrës së parë FBA, shërbimet e magazinimit jashtë shtetit, shërbimet e shpërndarjes jashtë shtetit, zgjidhjet e teknologjisë IT dhe shërbime të tjera.

Duke u përballur me tregun e brendshëm, WANB Express ka depot e veta të logjistikës në Shenzhen, Dongguan, Guangzhou, Hangzhou dhe Hong Kong, WANB Express gjithashtu ka krijuar ekipet e drejtpërdrejta të menaxhimit dhe qendrat e funksionimit jashtë shtetit në Mbretërinë e Bashkuar dhe Gjermaninë, përkatësisht, për të arritur real- lidhja kohore me burimet e zhdoganimit dhe sistemet e burimeve të dorëzimit lokal në shumicën e rajoneve në Evropë dhe Amerikë, duke përdorur logjistikë inteligjente, të dhëna të mëdha, integrim të burimeve dhe forma të tjera, Përmirësim i vazhdueshëm i nivelit të shërbimeve globale ndërkufitare të transportit të ngarkesave dhe qasje ndaj misionit logjistik dhe për ta arritur atë qëllimin e "dorëzimit global të ngarkesave 7-ditore".

Ndiqni parcelat WANB Express

4TRACKING do t'ju ndihmojë të gjurmoni dërgesat dhe parcelat e dërguara me WANB Express. të gjithë ju duhet të bëni është të vendosni numrin tuaj të ndjekjes WANB Express në fushën e mësipërme, dhe klikoni në butonin e ndjekjes dhe prisni disa sekonda për të marrë të gjitha informacionet, duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Numrat e gjurmimit Express WANB

Numrat e gjurmimit WANB Express mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Letër / * = numër /! = Numër ose shkronjë)

  • WNB## *** *** *** * YQ
  • WNB## *** *** *** * ABN