Speed Post

Speed Post gjurmo

Speed Post është një kompani në pronësi të kompanisë mëmë India Post

sfond

Ndarja e ngastrave të postës së shpejtësisë

Speed Post

Speed Post është një kompani në pronësi të kompanisë mëmë India Post, Speed Post i referohet një shërbimi postar me shpejtësi të lartë ose shërbimit të postës së shpejtë (EMS), shtrigë e siguruar nga India post. Speed post është i ndarë në dy shërbime, shërbimi i parë Speed Post Vendi i shtrigave në familje për shërbimet lokale të ofrimit të EMS në të gjithë Indinë, i dyti është Speed Post International magjistar i Speed Post për shërbime ndërkombëtare të shpërndarjes EMS jashtë Indisë.

Ndjekja e parcelave të Shpejtësisë së Postës

4TRACKING ju lejon të gjurmoni si shpejtësinë e postës së brendshme ashtu edhe atë të postës së shpejtë ndërkombëtare, Ju duhet vetëm një numër i ndjekjes së shpejtësisë së postimit. Vendosni numrin tuaj të ndjekjes së Speed Post në fushën e mësipërme dhe klikoni në butonin e gjurmimit dhe prisni disa sekonda për të marrë informacion të detajuar në lidhje me ngastrën tuaj, përfshirë vendet dhe datat.

Numrat e Ndjekjes së Postimit të Shpejtësisë

Numrat e ndjekjes së Speed Post mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Letër / * = numër /! = Numër ose shkronjë)

 • A# *** *** *** IN
 • C# *** *** *** IN
 • E# *** *** *** IN
 • I# *** *** *** IN
 • J# *** *** *** IN
 • L# *** *** *** IN
 • N# *** *** *** IN
 • P# *** *** *** IN
 • R# *** *** *** IN
 • S# *** *** *** IN
 • U# *** *** *** IN
 • V# *** *** *** IN
 • Y# *** *** *** IN

Shpejtësia Post Vendore

Speed Post, udhëheqësi i tregut në industrinë e brendshme Express, siguron dorëzim të shprehur dhe me kohë të letrave dhe parcelave që peshojnë deri në 35 kg në Indi. Shtë një shërbim i përballueshëm dhe shpërndan në të gjithë vendin në INR 15,00 për dërgesat deri në 50 gram. Speed Post ka deri tani rrjetin më të gjerë që dërgon në çdo adresë në Indi.

A e mbështet Speed Post para-dorëzimin?

Mbështetja e brendshme e shpejtë Shpejtësia e parave të gatshme në shërbimin e ofrimit të e-commerce dhe shitësit online brenda Indisë. shtrigë do të thotë që ju mund të porosisni tani dhe të paguani më vonë.

Ndjekja e Brendshme e Shpejtësisë

Kompania mëmë India Post lejon përdoruesit e Indisë të gjurmojnë parcelat e tyre të postës së brendshme me shpejtësi përmes faqes zyrtare të internetit, nëse dëshironi në të njëjtën kohë të mund të përdorni shërbimin tonë të ndjekjes së paketës për të gjurmuar paketat tuaja të postës së brendshme me shpejtësi në internet.

A njofton SMS Postimi i Mbështetjes së Brendshme Speed Post?

Po Ndjekja e Brendshme e Shpejtësisë së Postimit gjithashtu mbështet Merrni SMS në numrin tuaj të regjistruar të celularit kur ngarkesa juaj merret në zyrën postare të dorëzimit dhe një SMS konfirmimi pas dorëzimit.

Cila është vlerësuar koha e mbërritjes për Speed Post Domestic?

Kjo listë tabelash është standarde vetëm për Dorëzimin e Shpejtësisë Post Brendshme (Nga Rezervimi deri tek Dorëzimi).

NGA TEKKoha e arritjes
I njëjti Qytet1-2 ditë
Chennai, Delhi, Mumbai dhe Kolkata1-3 ditë
Kapital shtetëror në kapital shtetëror1-4 ditë
Shteti i njëjtë1-4 ditë
Pjesa tjetër e Indisë citon4-5 ditë

Për të gjitha kategoritë e postës, dorëzimi në zyrat e degëve do të marrë një ditë shtesë.

Speed Post International (EMS)

International Speed Post ose Shërbimi Express Mail, është shërbimi postar ndërkombëtar premium, i tij për dokumente dhe mallra. Shërbimi Ndërkombëtar i Postës së Shpejtë mund të rezervohet në pothuajse të gjitha zyrat e Departamentit Postar në të gjithë Indinë. Në metro dhe qytete të tjera të mëdha, shërbimi Ndërkombëtar i Shpejtësisë Post mund të rezervohet deri vonë në mbrëmje.

Ndjekja Ndërkombëtare e Shpejtësisë Post

India Post siguron lehtësi Gjurmimi dhe Gjurmimi në internet për Postën Ndërkombëtare të Shpejtësisë përmes faqes zyrtare të internetit. nëse dëshironi në të njëjtën kohë mund të përdorni shërbimin tonë të përcjelljes së paketës për të gjurmuar paketat tuaja ndërkombëtare pas shpejtësisë.

Çfarë janë kufizimet e peshës për Speed Post International?

Pesha e përgjithshme maksimale për Postën Ndërkombëtare të Shpejtësisë (EMS) është 35 kg. Disa vende kanë kufizime më të ulëta në peshë.

Çfarë janë kufizimet e madhësisë për Speed Post International?

Madhësia për një shërbim Ndërkombëtar të Postës me Shpejtësi Ndërkombëtare nuk duhet të kalojë 1.5 metër për çdo dimension dhe 3 metra për shumën e gjatësisë dhe perimetrin më të madh të matur në një drejtim tjetër përveç gjatësisë.

Cila është vlerësuar koha e mbërritjes për Speed Post International?

Kjo është koha e parashikuar e dorëzimit në vendet e destinacionit sipas faqes zyrtare të Indisë:

Vendi i DestinacionitKoha e vlerësuar e mbërritjes
Afganistan3 deri në 7 ditë
Argjentina5 deri në 9 ditë
Australi4 deri në 8 ditë
Austri4 deri në 8 ditë
Bahreini4 deri në 8 ditë
Bangladesh3 deri në 7 ditë
Barbados5 deri në 9 ditë
Bjellorusia5 deri në 9 ditë
Belgjika4 deri në 8 ditë
Bermuda5 deri në 9 ditë
Butani3 deri në 7 ditë
Botsvana6 deri në 9 ditë
Brunei Darussalam3 deri në 7 ditë
Bullgaria5 deri në 9 ditë
Kamboxhia3 deri në 6 ditë
Kanada5 deri në 9 ditë
Kepi Verde6 deri në 9 ditë
Ishujt Kajman5 deri në 9 ditë
Kina4 deri 9 ditë
Kubë5 deri në 9 ditë
Qipro5 deri në 9 ditë
Republika Demokratike e Kongos6 deri në 9 ditë
Danimarka4 deri në 8 ditë
Egjipt6 deri në 9 ditë
El Salvador5 deri në 9 ditë
Eritrea6 deri në 9 ditë
Estoni5 deri në 9 ditë
Etiopi6 deri në 9 ditë
Fixhi4 deri 9 ditë
Finlanda4 deri në 8 ditë
Franca4 deri në 8 ditë
Xhorxhia2 deri në 6 ditë
Gjermania4 deri në 8 ditë
Gana6 deri në 9 ditë
Greqia5 deri në 9 ditë
Guajana5 deri në 9 ditë
Hong Kong3 deri në 6 ditë
Hungari3 deri në 7 ditë
Islanda4 deri në 8 ditë
Indonezia3 deri në 7 ditë
Irani4 deri 9 ditë
Irak4 deri 9 ditë
Irlanda4 deri në 8 ditë
Izraelit4 deri 9 ditë
Italia4 deri në 8 ditë
Japoni3 deri në 6 ditë
Jordania4 deri 9 ditë
Kenia6 deri në 9 ditë
Kuvajti4 deri në 8 ditë
Letonia5 deri në 9 ditë
Luksemburgu4 deri në 8 ditë
Makao4 deri 9 ditë
Malavi6 deri në 9 ditë
Malajzia3 deri në 7 ditë
Maldivet3 deri në 7 ditë
Mauritius6 deri në 9 ditë
Meksika5 deri në 9 ditë
Mongoli4 deri 9 ditë
Maroku6 deri në 9 ditë
Namibia6 deri në 9 ditë
Naureu4 deri 9 ditë
Nepali3 deri në 7 ditë
Hollandë4 deri në 8 ditë
Zelanda e Re4 deri në 8 ditë
Niger6 deri në 9 ditë
Nigeria6 deri në 9 ditë
Norvegji4 deri në 8 ditë
Omani4 deri në 8 ditë
Pakistani3 deri në 7 ditë
Panama5 deri në 9 ditë
Papua Guinea e Re4 deri 9 ditë
Filipine3 deri në 7 ditë
Polonia5 deri në 9 ditë
Portugali4 deri në 8 ditë
Katar4 deri në 8 ditë
Rumania4 deri në 8 ditë
Rusia5 deri në 9 ditë
Ruanda6 deri në 9 ditë
Arabia Saudite4 deri në 8 ditë
Senegal6 deri në 9 ditë
Singapori3 deri në 6 ditë
Afrika e Jugut6 deri në 9 ditë
Korea e jugut3 deri në 7 ditë
Spanjën4 deri në 8 ditë
Sri Lanka3 deri në 7 ditë
Sudani6 deri në 9 ditë
Suedi4 deri në 8 ditë
Zvicra4 deri në 8 ditë
Tajvan3 deri në 6 ditë
Tanzani6 deri në 9 ditë
Tajlandë3 deri në 6 ditë
Tunizi6 deri në 9 ditë
Shteti i Turqisë3 deri në 6 ditë
Emiratet e Bashkuara Arabe4 deri në 8 ditë
Uganda6 deri në 9 ditë
Ukrainë5 deri në 9 ditë
Mbretëria e Bashkuar2 deri në 6 ditë
Shtetet e Bashkuara të Amerikës4 deri në 7 ditë
Vietnami3 deri në 7 ditë
Jemen4 deri në 8 ditë