Packeta

Packeta gjurmo

Packeta është një kompani e logjistikës ekspres me seli në Republikën Çeke

sfond

Gjurmo paketat e Paketave

Packeta

Packeta është një kompani çeke e logjistikës ekspres e themeluar në vitin 2008, Packeta ka zgjeruar rrjetin e saj duke mbuluar shumë vende evropiane si Çekia, Sllovakia, Gjermania, Hungaria, Polonia dhe Rumania, dhe së fundmi ato filluan të mbulojnë më shumë vende si Emiratet e Bashkuara Arabe dhe SHBA. Në vitin 2020 ata raportuan në faqen e internetit se kanë 92,000 pika marrjeje dhe rreth 1100 punonjës. Packeta gjithashtu ka një partneritet me kompani të tjera të njohura të logjistikës si GLS, Hermes, FedEx, PPL dhe DHL.

Si mund të gjurmoj paketat e Packeta?

Për të gjurmuar paketat tuaja Packeta, ju duhet një numër i vlefshëm përcjellës i Packeta, p.sh. Z1234567890, vendosni numrin tuaj të ndjekjes në fushën e mësipërme, nëse jeni i sigurt se numri juaj i ndjekjes është 100% numër përcjellës i Packeta, atëherë zgjidhni "Packeta" si transportues duke klikuar në butonin e transportuesit. përndryshe lëreni që të zgjedhë transportuesin automatikisht për ju. pas kësaj klikoni në butonin e gjurmimit më pas do të ridrejtoheni në faqen e gjurmimit ku do të merrni informacion të detajuar në lidhje me dërgesën tuaj duke përfshirë vendndodhjen dhe datat e saj.

Numrat e përcjelljes së paketave

Numrat gjurmues të paketave kanë 11 karaktere në gjatësi, duke filluar me shkronjën Z e ndjekur nga 10 shifra p.sh. Z2234567890, Z5234567899, Z4234567866.

Numrat e përcjelljes së paketave mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Shkronjë / * = numër /! = Numri ose shkronja)

  • Z *** *** *** *
  • *** *** *** *