MailAmericas

MailAmericas gjurmo

MailAmericas është një operator privat postar që ka këshilluar dhe ndihmuar asistencën e Operatorëve Postarë që i përkasin Unionit Postar Universal

sfond

Ndiqni parcelat e MailAmericas

MailAmericas

MailAmericas është një operator privat i postave që ka këshilluar dhe ndihmuar asistencën e Operatorëve Postarë që i përkasin Unionit Postar Universal që nga viti 2000 i themeluar në Nju Jork në 1991, kompania ofron shërbime të sigurta, të besueshme, të qëndrueshme, me kosto efikase dhe të gjurmueshme të dërgimit në Amerikën Latine. Selia e tyre ka qenë e vendosur në Buenos Aires, Argjentinë. MailAmericas i ka depot në SHBA (New York, Chicago, Miami, Los Angeles), Amerikën e Jugut (Argjentinë, Kolumbi, Meksikë), Evropë (Londër, Mbretëri e Bashkuar, Varshavë, Poloni) dhe Kinë (Hong Kong, Shenzhen, Hangzhou), MailAmericas duke punuar me mbi 60 Operatorë Postarë në botë si Posta braziliane, kolumbiane 4-72, Chile Post, Mexico Post, Swiss Post dhe La Poste… etj.

Ndiqni paketat MailAmericas

4TRACKING është një aplikacion në internet që mund të ju ndihmojë të gjurmoni parcelat tuaja që janë dërguar duke përdorur shërbimin MailAmericas, Të gjithë duhet të gjurmojnë parcelat tuaja është numri i ndjekjes së MailAmericas, vendosni numrin tuaj të ndjekjes MailAmericas në fushën e ndjekjes më sipër dhe klikoni në butonin e ndjekjes, prisni disa sekonda derisa të ju merrni informacion të detajuar në lidhje me dërgesën tuaj duke përfshirë vendet dhe datat.

Por ju mund të dëshironi të pyesni se si duken numrat e ndjekjes së MailAmericas? apo jo

Numrat e ndjekjes së MailAmericas

Numrat e përcjelljes së MailAmericas përmbajnë 13 karaktere në total, fillon me 2 shkronja të ndjekura nga 9 numra të ndjekur nga MU ose MH në fund, p.sh. EE123456789MU, LE123456789MH.

Numrat e ndjekjes së MailAmericas mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Shkronja / * = numri /! = Numri ose shkronja)

 • E# *** *** *** MU
 • L# *** *** *** MU
 • M# *** *** *** MU
 • R# *** *** *** MU
 • U# *** *** *** MU
 • E# *** *** *** MH
 • L# *** *** *** MH
 • M# *** *** *** MH
 • R# *** *** *** MH
 • U# *** *** *** MH

Çfarë të bëni nëse pakoja juaj shënohet si e dorëzuar ndërsa në të vërtetë nuk e keni marrë atë?

Në këtë rast duhet të kontaktoni mailAmericas për të kërkuar provën e dorëzimit dhe për të verifikuar se kush ka nënshkruar për të.

Për të kontaktuar mailAmericas ju lutemi ndiqni këto hapa:

 1. Shkoni në faqen zyrtare të mailAmericas në https://mailamericas.com/
 2. klikoni në faqen e kontaktit në krye të faqes
 3. plotësoni formularin e kontaktit (emri i plotë, adresa e postës elektronike, numri i ndjekjes ... etj)
 4. shpjegoni problemin dhe përfshini numrin e gjurmimit në mënyrë që ata të njohin parcelën tuaj.
 5. dorëzoni formularin

Pasi të keni mbaruar, ata do t'ju kontaktojnë përmes postës elektronike ose përmes telefonit për të filluar hetimin.


Shembuj të statuseve që kalon përcjellja e dërgesave të MailAmericas

statuset
Aduana en origen
Camino al aeropuerto
Centro de clasificacin
Centro de clasificación
Demorado por revisión aduanal
Despachado
Despachado de Hub
Destinatario Ausente
Disponible para retiro en sucursal
Domicilio de entrega Incorrecto
En Espera
En manos del cartero
Entregado
Etiqueta impresa
Liberado
Orden cancelada
Pago de impuestos acreditado
Procesado
Procesado en Hub
Recibido en Aduana de Destino
Recibido en Hub
Recibido en Sucursal de Distribucin
Recibido en Sucursal de Distribución
Recibido en Warehouse de Origen
Recibido en Warehouse de retorno
Recibido por Distribuidor
Rectificación de ruta
Retenido hasta pago de impuestos
Retornado por entrega fallida
Se requiere prepago de impuestos aduaneros
Trasbordo - Escala
Trnsito a sucursal de destino
Tránsito a sucursal de destino
Visita a domicilio
Vuelo
Zona de entrega intransitable