MailAmericas

MailAmericas Следење

MailAmericas е приватен поштенски оператор кој ги советуваше и помагаше назначените поштенски оператори кои припаѓаат на Универзалната поштенска унија

позадина

Следете ги парцелите MailAmericas

MailAmericas

MailAmericas е приватен поштенски оператор кој советува и помага на назначените поштенски оператори кои припаѓаат на Универзалната поштенска унија од 2000 година основана во Newујорк во 1991 година, компанијата нуди безбедна, сигурна, доследна, ефикасна цена и следена услуга за испорака до Латинска Америка. Нивниот штаб се наоѓа во Буенос Аирес, Аргентина. MailAmericas има складишта во САД (Newујорк, Чикаго, Мајами, Лос Анџелес), Јужна Америка (Аргентина, Колумбија, Мексико), Европа (Лондон, Велика Британија, Варшава, Полска) и Кина (Хонг Конг, Шенжен, Хангжу), MailAmericas работи со над 60 поштенски оператори во светот како што се бразилски пошта, колумбиски 4-72, Чиле пошта, Мексико пост, Свис пост и Ла Пост… итн.

Следете ги пакетите на MailAmericas

4TRACKING е веб-апликација што може да ви помогне да ги пратите вашите парцели што биле испратени со помош на услугата MailAmericas, сите што треба да ги следат вашите парцели е број за следење MailAmericas, ставете го бројот за следење MailAmericas на горното поле за следење и кликнете на копчето за следење, почекајте неколку секунди добивате детални информации за вашата пратка, вклучувајќи ги локациите и датумите.

Но, можеби ќе сакате да прашате како изгледаат броевите за следење на MailAmericas? нели

Броеви за следење на MailAmericas

Броевите за следење на MailAmericas содржат вкупно 13 карактери, започнува со 2 букви проследени со 9 броја проследени со MU или MH на крајот, на пр. EE123456789MU, LE123456789MH.

Броевите за следење на MailAmericas може да се сумираат на следниов начин:

(# = Писмо / * = број /! = Број или буква)

 • E# *** *** *** MU
 • L# *** *** *** MU
 • M# *** *** *** MU
 • R# *** *** *** MU
 • U# *** *** *** MU
 • E# *** *** *** MH
 • L# *** *** *** MH
 • M# *** *** *** MH
 • R# *** *** *** MH
 • U# *** *** *** MH

Што да направите ако вашиот пакет е обележан како испорачан додека вие всушност не сте го примиле?

Во овој случај, мора да ја контактирате mailAmericas за да побарате доказ за испорака и да потврдите кој потпишал за тоа.

За да контактирате со поштаАмерика, следете ги овие чекори:

 1. Одете на официјалната страница на mailAmericas на https://mailamericas.com/
 2. кликнете на страницата за контакт на врвот на страницата
 3. пополнете го образецот за контакт (полно име, адреса за е-пошта, број за следење ... итн.)
 4. објасни го проблемот и вклучи го бројот за следење за да можат да ја препознаат твојата парцела.
 5. доставете го образецот

Откако ќе завршите, тие ќе ве контактираат преку вашата е-пошта или преку телефон за да започнат со истрагата.