Flyt Express

Flyt Express gjurmo

Flyt Express është një kompani logjistike kineze e specializuar në logjistikën ndërkufitare dhe transportin në Kinë

sfond

Ndiqni paketat Flyt Express

Flyt Express

Flyt Express është një kompani logjistike në Kinë me përvojë shumë vjeçare, ajo ka grumbulluar përvojë të pasur në logjistikën ndërkufitare dhe transportin. Aktualisht, është hapur një gamë e plotë e shërbimeve të transportit të tilla si paketa postare, linja speciale ndërkombëtare, ekspres ndërkombëtar, transporti ajror FBA. Logjistika e përparuar si transportues i logjistikës numrin e autorizuar të platformës elektronike të biznesit ndërkufitar, duke kombinuar sistemin e menaxhimit të rendit për të siguruar zgjidhje logjistike me një ndalesë të plotë për furnizuesin e energjisë elektrike ndërkufitare. Ne i përmbahemi bërthamës "së pari konsumatori", t'u përmbahemi klientëve për të eksploruar kanalin ekonomik dhe efikas të logjistikës, duke siguruar një gamë të plotë të shërbimeve cilësore, Flyt Express gjithashtu është një nga partnerët e parë dhe ofruesit e rekomanduar të shërbimeve logjistike të Kinës EBAY.

Ndjekja e Flyt Express

4TRACKING do t'ju ndihmojë të gjurmoni paketat që janë dërguar me Flyt Express. të gjithë ju duhet të bëni është të vendosni numrin tuaj të ndjekjes Flyt Express në fushën e mësipërme, dhe klikoni në butonin e ndjekjes dhe prisni disa sekonda për të marrë të gjitha informacionet, duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Numrat e përcjelljes së Flyt Express

Numrat e gjurmimit të Flyt Express mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = Letër / * = numër /! = Numër ose shkronjë)

  • FTLVU *** *** **
  • A *** *** *** ** !!!!
  • F *** *** *** ** !!!!