Flyt Express

Flyt Express Следење

Флајт Експрес е кинеска логистичка компанија специјализирана за прекугранична логистика и транспорт во Кина

позадина

Следете ги пакетите Flyt Express

Flyt Express

Флајт Експрес е кинеска логистичка компанија со долгогодишно искуство, има акумулирано богато искуство во прекугранична логистика и транспорт. Во моментов, отворен е целиот спектар на услуги за транспорт, како што се поштенски пакет, меѓународна специјална линија, меѓународен експрес, воздушен транспорт на ФБА. Напредна логистика како логистички носач овластен број на прекугранична електронска деловна платформа, со комбинирање на системот за управување со налози за да се обезбедат едношалтерски комплетни логистички решенија за прекуграничен снабдувач на електрична енергија. Ние се придржуваме до јадрото на „прв клиент“, се придржуваме до клиентите да го истражуваат економскиот и ефикасен логистички канал, обезбедувајќи целосен опсег на квалитетни услуги, Флајт Експрес е исто така еден од првите партнери и препорачани даватели на логистички услуги на Кина EBAY.

Следење на Експрес Флајт

4TRACKING ќе ви помогне да ги следите пакетите што се испраќаат со Flyt Express. сè што треба да направите е да го ставите бројот за следење на Flyt Express на горното поле и да кликнете на копчето за следење и да почекате неколку секунди за да ги добиете сите информации, вклучувајќи ги локациите и датумите.

Броеви за следење на Flyt Express

Броевите за следење на Flyt Express може да се сумираат на следниов начин:

(# = Писмо / * = број /! = Број или буква)

  • FTLVU *** *** **
  • A *** *** *** ** !!!!
  • F *** *** *** ** !!!!