CNE Express

CNE Express gjurmo

CNE Express është kompani kineze e logjistikës e themeluar në vitin 2003

sfond

Ndiqni dërgesat CNE Express

CNE Express

CNE Express, me origjinë nga Kina, është një nga emrat e shquar në industrinë e logjistikës dhe dërgesave. Kompania, me seli në metropolin e gjallë të Kinës, Shangai, ka arritur të zgjerojë shërbimet e saj në një shkallë globale, duke u vendosur si një ofrues i besueshëm dhe efikas i korrierëve dhe zgjidhjeve të dërgesave. Suksesi i tyre mund t'i atribuohet integrimit të teknologjisë moderne me metodat tradicionale logjistike, duke siguruar dërgesa të shpejta duke ruajtur sigurinë dhe integritetin e secilës parcelë.


Kompania ofron një gamë të larmishme shërbimesh të përshtatura për të përmbushur nevojat specifike të klientëve të saj. Nga bizneset e e-commerce që kërkojnë të dërgojnë produkte ndërkombëtarisht deri tek individët që dërgojnë paketa personale, CNE Express mbulon një spektër të gjerë zgjidhjesh të shpërndarjes. Fleksibiliteti i shërbimeve të tyre, i kombinuar me përkushtimin e tyre për kënaqësinë e klientit, ka forcuar pozicionin e tyre si një shërbim korrier i kërkuar si në sektorin vendas ashtu edhe në atë ndërkombëtar.

Ndjekja e dërgesave me CNE Express

Si funksionon gjurmimi?

CNE Express e kupton rëndësinë e mbajtjes së klientëve të informuar për vendndodhjen e dërgesave të tyre. Për ta lehtësuar këtë, ata kanë një sistem të integruar gjurmimi që ofron përditësime në kohë reale. Pasi dërgohet një paketë, gjenerohet një numër unik gjurmues dhe i jepet dërguesit. Ky numër mund të futet në platformën e përcjelljes në internet të kompanisë, duke i lejuar klientët të shikojnë statusin aktual, vendndodhjen dhe kohën e parashikuar të dorëzimit të dërgesave të tyre.

Si të gjurmoni dërgesat CNE Express?

Për të gjurmuar dërgesat CNE Express, duhet të futni numrin tuaj të përcjelljes në fushën e caktuar dhe të klikoni butonin "Transportuesi", më pas zgjidhni "CNE Express". Nëse nuk jeni të sigurt se cili transportues po trajton dërgesën tuaj, sistemi mund të zgjedhë automatikisht transportuesin për ju. Më pas, klikoni butonin "Gjurmo" dhe do të ridrejtoheni në faqen e rezultateve të gjurmimit, ku mund të gjeni informacion të detajuar në lidhje me statusin dhe vendndodhjen e dërgesës suaj.

Kuptimi i formularëve të numrave përcjellës

Numrat e gjurmimit të ofruara nga CNE Express zakonisht ndjekin një format specifik, shpesh i përbërë nga një kombinim shkronjash dhe numrash. Ky identifikues unik siguron që çdo paketë mund të gjurmohet individualisht, duke reduktuar shanset për ngatërrime ose paketa të humbura.


Numrat CNE Express Tracking marrin forma të ndryshme dhe mund të përmblidhen si më poshtë:

(# = shkronja / * = numër /! = numër ose shkronjë)

 • 3A * # *** *** *** *
 • CNE## *** *** *** * YQ
 • 007 *** *** *** *** *** *** *** *
 • TT *** *** *** *** ***
 • H100 *** *** *** *** *** *

Numri përcjellës i CNE Express mund të jetë gjithashtu një formë transportuesish të ndryshëm si China Post , GLS, Royal mail , DPD Germany, Yodel dhe Hermes Germany.

Koha e dorëzimit të dërgesës

Kohët e dorëzimit me CNE Express ndryshojnë në bazë të destinacionit dhe shërbimit të zgjedhur. Për dërgesat e brendshme brenda Kinës, paketat zakonisht dorëzohen brenda 2-4 ditëve të punës. Megjithatë, për dërgesat ndërkombëtare, koha mund të variojë nga 5 deri në 15 ditë pune, në varësi të faktorëve të tillë si zhdoganimi dhe distanca në vendin e destinacionit.

Shembuj të kohërave të dorëzimit

 1. Shanghai në Pekin: Zakonisht 2-3 ditë pune.
 2. Shanghai në Nju Jork: Përafërsisht 7-10 ditë pune, në varësi të shërbimit të zgjedhur.
 3. Shanghai në Sydney: Përafërsisht 6-8 ditë pune.

Sa kohë duhet që të mbërrijë paketa CNE Express

Koha e pritur e mbërritjes për një paketë të dërguar duke përdorur shërbimin CNE Express është rreth 4-15 ditë. Kohëzgjatja mund të jetë më e shkurtër ose më e gjatë në varësi të vendndodhjes së vendit të destinacionit. Për shembull, që një paketë të dërgohet nga Kina në Mbretërinë e Bashkuar, do të duhen 7-12 ditë. Ndërkohë, do të duhen 4-15 ditë që paketat të dërgohen në Shtetet e Bashkuara, Francë, Kanada, Poloni dhe Japoni.

Ndjekja ndërkombëtare e parcelave CNE

Me evolucionin e tregtisë elektronike globale, aftësia për të gjurmuar parcelat në mënyrë efikase është e një rëndësie të madhe. CNE Express Global Register qëndron në ballë të kësaj industrie duke integruar një mori shërbimesh postare superiore. Duke zgjedhur me përpikëri rrugët më të besueshme dhe më të gjurmueshme, CNE siguron që klientët të jenë gjithmonë të informuar për dërgesat e tyre. Gjurmimi i paketave CNE International me krenari i shtrin shërbimet e tij në 232 vende dhe rajone mbresëlënëse globalisht, duke u siguruar që pavarësisht se ku është paketa juaj, ju mund ta gjurmoni atë me besim.

Shërbimet ndërkombëtare të parcelave CNE

Nëse dërgoni ose merrni një paketë duke përdorur CNE Express, ajo mund të dërgohet duke përdorur disa nga shërbimet e mëposhtme që të gjitha u shërbejnë nevojave të klientit. Kjo është lista e shërbimeve ndërkombëtare të CNE Express:

 1. CNE Global Pass Register : është zgjidhja më e mirë për paketat e vogla.
 2. Parcela e regjistruar në LU : është e regjistruar ngastra CNE e pavarur kërkimore për mallrat e lehta evropiane të shitura produkte cilësore, plakje të shpejtë, zhdoganim më të shpejtë, çmim konkurrues, kosto të lartë, procesi deri në fund të punëve postare me cilësi të lartë dërgesa postare në Luksemburg.
 3. Paketa e Regjistruar në China Post : është një produkt ndërkombëtar ekspres nën China Post Group, që mbulon 231 vende dhe rajone në mbarë botën. Ai dërgohet nga një ofrues shërbimi lokal në Shangai dhe mund të gjurmohet në internet me regjistrim.
 4. Parcela e regjistruar EE : është një produkt i regjistruar me cilësi të lartë i zhvilluar në mënyrë të pavarur nga CNE për mallra të lehta të shitura në Evropë. Midis tyre, rrugët e Francës, Holandës dhe Ukrainës janë alternativat më të mira të postës elektronike, dhe udhëtimi i fundit jepet nga posta kryesore në botë, Estonia Post.
 5. Paketa e regjistruar AT : është një produkt i regjistruar me cilësi të lartë i hulumtuar dhe zhvilluar në mënyrë të pavarur nga CNE që mbulon 231 vende dhe rajone në mbarë botën.
 6. Paketa e regjistruar CH : është një produkt me cilësi të lartë i zhvilluar në mënyrë të pavarur nga CNE, që mbulon më shumë se 40 vende dhe rajone duke përfshirë Evropën, Australinë, Amerikën e Veriut, etj., të cilat mund të pranojnë energji elektrike të drejtpërdrejtë dhe kanë një çmim të favorshëm.
 7. CNE International E-mail : është një produkt ndërkombëtar ekspres nën China Post Group, që mbulon 39 vende dhe rajone në Evropë, Amerikën e Veriut, Lindjen e Mesme, Azinë Juglindore, etj. Ai dërgohet nga një ofrues shërbimi lokal në Shangai dhe mund të gjurmohet online.

Shërbimi ndërkombëtar i postës së shpejtë CNE (EMS)

Shërbimi i postës së shpejtë CNE është një shërbim ndërkombëtar i postës ekspres i menaxhuar nga Unioni Postar Universal. Rruga mbulon shumicën e vendeve dhe rajoneve në botë. Ai dërgohet nga një ofrues shërbimi lokal në Shanghai dhe mbështet gjurmimin në internet duke përdorur platformën tonë të përcjelljes së paketave. Një postë ekspres CNE ka një kufi peshë prej 30 kg dhe kufi të madhësisë prej 1 m.

Pyetjet e bëra më shpesh rreth CNE Express

Çfarë është CNE Express?

CNE Express është një kompani e njohur e logjistikës dhe dërgesave me bazë në Shangai, Kinë. Ai ofron zgjidhje të transportit vendas dhe ndërkombëtar për bizneset dhe individët.

A më duhet një llogari për të dërguar me CNE Express?

Ndërsa të kesh një llogari mund të ofrojë një përvojë më të përshtatur transporti dhe zbritje speciale, nuk është e detyrueshme. Mund të dërgoni si mysafir, por regjistrimi ofron përfitime të shtuara si ruajtja e detajeve të marrësit për dërgesat e ardhshme.

Cila është koha tipike e dorëzimit për dërgesat e brendshme brenda Kinës?

Dërgesat e brendshme brenda Kinës zakonisht zgjasin 2-4 ditë pune, në varësi të distancës së destinacionit dhe shërbimit të zgjedhur.

Sa kohë zgjat transporti ndërkombëtar?

Kohët e dorëzimit të dërgesave ndërkombëtare mund të variojnë nga 5 deri në 15 ditë pune, të ndikuar nga faktorë si zhdoganimi, vendi i destinacionit dhe shërbimi i zgjedhur i transportit.

Kam humbur numrin tim të ndjekjes. Cfare duhet te bej?

Është thelbësore që të mbani të sigurt numrin tuaj të gjurmimit. Megjithatë, nëse humbni, mund të kontaktoni mbështetjen e klientit të CNE Express me detajet përkatëse të dërgesës dhe ata mund t'ju ndihmojnë në marrjen e tij.

Çfarë duhet të bëj nëse pakoja ime është dëmtuar pas mbërritjes?

Nëse paketa juaj arrin e dëmtuar, raportojeni menjëherë çështjen te mbështetja e klientit të CNE Express. Sigurohuni që të jepni të gjitha detajet e nevojshme dhe, nëse është e mundur, fotografitë e dëmtimit për një proces zgjidhjeje më efikase.

A ka ndonjë send që ndalohet të dërgohet me CNE Express?

Po, CNE Express, si shumë korrierë të tjerë, ka një listë të artikujve të ndaluar që nuk mund të dërgohen për arsye sigurie dhe rregullatore. Është e këshillueshme që të kontrolloni këtë listë ose të konsultoheni me mbështetjen e klientëve të tyre përpara se të dërgoni.

Si mund të kontaktoj me mbështetjen e klientit të CNE Express?

Ju mund të kontaktoni ekipin e mbështetjes së klientit të CNE Express përmes linjës së tyre të ndihmës, emailit ose formularit të kontaktit në faqen e tyre zyrtare të internetit. Ata janë të trajnuar për të trajtuar çështje dhe pyetje të ndryshme që lidhen me transportin.

A ofron CNE Express transport me shumicë ose partneritete biznesi?

Po, CNE Express ofron zgjidhje të përshtatura për bizneset, duke përfshirë transportin me shumicë dhe mundësi partneriteti. Është më mirë të kontaktoni ekipin e tyre të korporatës për informacion më specifik.

Shembuj të statuseve që kalon përcjellja e dërgesave të CNE Express

statuset
A entrega do envio não foi conseguida
ARRIVED AT DXB HUB
ARRIVED AT PRIME EXPRESS DELIVERY FACILITY IN DUBAI PLEASE WAIT PATIENTLY
ARRIVED IN ABU DHABI HUB
ARRIVED IN PRIME EXPRESS DXB HUB
Acceptance at Destination
Accepted at USPS Destination Facility
Accepted at USPS Regional Origin Facility
Aguarda entrada nos CTT,A informação sobre o envio foi recebida
All Shipments Departed
Almacen de envío final
An error has occurred in the routing of your item. We are doing everything possible to get your item back on its way. We apologise for any inconvenience
An error has occurred regarding the delivery of your parcel. We are doing everything we can to get it back on track
Arrival Scan
Arrival at inward office of exchange
Arrival in destination country
Arrivata In Filiale
Arrivata in filiale
Arrived At Depot
Arrived At Depot (Northampton Service Centre)
Arrived At The Delivery Company
Arrived At Transit Airport
Arrived Export Airport
Arrived Import Airport
Arrived Post terminal
Arrived Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item
Arrived at CNE Facility
Arrived at Facility
Arrived at FedEx location
Arrived at Hub,Your item arrived at the hub at 8:38 am on April 23, 2023 in RICHMOND, VA 23225
Arrived at Import Airport
Arrived at Post Office
Arrived at Post Office,Your item arrived at the Post Office at 12:37 pm on March 18, 2023 in MEMPHIS, TN 38134
Arrived at Post sorting center
Arrived at Sharjah
Arrived at UPS Facility
Arrived at USPS Facility
Arrived at USPS Regional Destination Facility
Arrived at USPS Regional Facility
Arrived at USPS Regional Origin Facility
Arrived at carrier agency
Arrived at destination