CND Express

CND Express gjurmo

CND Express është një kompani logjistike e specializuar në dërgesat ndërkombëtare të parcelave

sfond

Track CND Express Parcels

CND Express

CND Express është një kompani kineze logjistike e specializuar në dërgesat ndërkombëtare të parcelave, CND Express e specializuar në ofrimin e shërbimeve ndërkombëtare private të parcelave ndërkufitare për ndërmarrjet kineze të eksportit, platformat e tregtisë elektronike dhe shitësit. Duke përdorur softuer të avancuar të sistemit të menaxhimit të logjistikës, shërbime logjistike perfekte dhe efikase dhe ekipe profesionale, kompania ka qenë gjithmonë e përkushtuar t'u ofrojë klientëve shërbime logjistike ndërkufitare të personalizuara, me shumë porta dhe me shumë linja.

Si mund të gjurmoj parcelat CND Express?

Për të gjurmuar një parcelë CND Express, vendosni numrin e gjurmimit në fushën e mësipërme, klikoni në butonin "Transportues" dhe zgjidhni CND Express, nëse nuk jeni të sigurt se cili transportues dërgon paketën tuaj, atëherë lini sistemin që të zgjedhë transportuesin automatikisht në emrin tuaj. , pas kësaj klikoni në butonin "Gjurmo", më pas do të ridrejtoheni në faqen e rezultateve të gjurmimit ku do të gjeni informacion të detajuar në lidhje me dërgesën tuaj duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Si duken numrat përcjellës të CND Express?

Numrat përcjellës të CND Express mund të jenë 17 karaktere të gjata. fillon me 5 shkronja AZ e ndjekur nga 10 shifra e ndjekur nga YQ p.sh. CNDAA1234567899YQ , CNDRD1236567800YQ

Numri i përcjelljes CND Express mund të përmblidhet si më poshtë:

(# = Shkronjë, * = Shifër, ! = Letër ose Shifër)

  • ##### *** *** *** * YQ
  • 6A *** *** *** **
  • AS *** *** *** CN
  • H100 *** *** *** *** *** *