CND Express

CND Express Следење

CND Express е логистичка компанија специјализирана за меѓународни испораки на парцели

позадина

Песна CND Express Parcels

CND Express

CND Express е кинеска логистичка компанија специјализирана за меѓународни испораки на парцели, CND Express специјализирана за обезбедување прекугранични меѓународни услуги за приватни парцели за кинески извозни претпријатија, платформи за е-трговија и продавачи. Користејќи напреден системски софтвер за управување со логистика, совршени и ефикасни логистички услуги и професионални тимови, компанијата отсекогаш била посветена да им обезбеди на клиентите персонализирани, мулти-порти, повеќелиниски глобални прекугранични логистички услуги.

Како да ги следам пакетите CND Express?

За следење на пакети CND Express, ставете го бројот за следење во полето погоре, кликнете на копчето „Превозник“ и изберете CND Express, ако не сте сигурни кој превозник ја испорачува вашата парцела, потоа оставете го системот автоматски да го избере превозникот во ваше име. , потоа кликнете на копчето „Следи“, потоа ќе бидете пренасочени на страницата со резултати за следење каде што ќе најдете детални информации за вашата пратка вклучувајќи локации и датуми.

Како изгледаат броевите за следење на CND Express?

Броевите за следење на CND Express може да бидат во должина од 17 знаци. започнува со 5 букви AZ проследено со 10 цифри проследени со YQ на пр. CNDAA1234567899YQ, CNDRD1236567800YQ

Бројот за следење на CND Express може да се сумира на следниов начин:

(# = Буква, * = цифра, ! = Буква или цифра)

  • ##### *** *** *** * YQ
  • 6A *** *** *** **
  • AS *** *** *** CN
  • H100 *** *** *** *** *** *