Seino

Seino Следење

Сеино е јапонска логистичка компанија основана во 15 јануари 1944 година, со седиште во Тацуми, Кото-Ку, Токио, Јапонија

позадина

СЛЕДЕЊЕ НА СЕИНО ПАРКЛ

Seino

Сеино е јапонска логистичка компанија основана на 15 јануари 1944 година, со седиште во Тацуми, Кото-ку, Токио, Јапонија. компанијата има над 2.028 вработени и 230 канцеларии за испорака. Компанијата има многу решенија за бизниси во е-трговија како што се меѓународни воздушни товари, домашни воздушни товари, меѓународен океански товар, копнен транспорт, дистрибутивни центри и магацини, логистички решенија.

Како да ги следам пакетите на Seino?

За следење на Seino парцели, ставете го бројот за следење во полето погоре, кликнете на копчето „Carrier“ и изберете „Seino“ како превозник, ако не сте сигурни кој превозник ја испорачува вашата парцела, потоа оставете го системот автоматски да го избере превозникот. во ваше име, потоа кликнете на копчето „Следи“, а потоа ќе бидете пренасочени на страницата со резултати за следење каде што ќе најдете детални информации за вашата пратка вклучувајќи локации и датуми.

Како изгледаат броевите за следење на Seino?

Броевите за следење на Seino имаат 10 цифри. моментално започнува со 0, 2, 3, 8 или 9 проследено со 9 цифри на пр. 9130803557, 0062970425

Бројот за следење на Seino може да се сумира на следниов начин:

(# = Буква, * = цифра, ! = Буква или цифра)

  • 0 *** *** ***
  • 2 *** *** ***
  • 3 *** *** ***
  • 8 *** *** ***
  • 9 *** *** ***

Може ли да ги следам пакетите на Seino Super Express?

Со нашето следење на пакети, можете да ги следите вашите пакети Seino Super Express и кој било пакет испорачан со користење на услугите на Seino. Можете исто така да ги следите пакетите користејќи ја официјалната веб-страница на Seino.

Ограничувања на тежината на Seino Super Express

Табелата подолу ќе ви ги даде границите на тежината на сите ограничувања на тежината на Seino

Тип на услуга Sagawa ExpressМаксимална граница на тежина
Мини лет на кенгур20 кг
Кенгур експресПовеќе од 20 кг
Кенгур курир20 кг
Услуга за испорака на кенгур10 кг
Лет на настан со велосипеди на кенгур30 кг
Чартер лет JITBOX500 кг
Изнајмен лет на кенгур4000 кг
Служба за транспорт на скапоцености од кенгур20 кг
Изладен лет на кенгур25 кг
Поштенска поштенска услуга на кенгур3 кг
Пошта со писмо од кенгур4 кг