Meest Express

Meest Express Следење

Meest Express е украински меѓународен поштенски и логистички оператор за брза испорака

позадина

Следете ги пакетите на Meest Express

Meest Express

Meest Express е украински меѓународен поштенски и логистички оператор за брза испорака. обезбедува домашна и меѓународна брза испорака за украинските клиенти, Компанијата е основана на 3 октомври 2008 година, Лавов, Украина. Meest Express има над 2500 вработени.

Следете ги пакетите на Meest Express

За да ги следите пакетите на Meest Express, потребен ви е валиден број за следење на Meest, а потоа следете ги овие чекори:

 1. Одете на https://www.4tracking.net (главна страница) или одете на врвот на оваа страница.
 2. Внесете го вашиот број за следење Meest Express во полето за следење.
 3. Кликнете на копчето „Следење“.
 4. Почекајте неколку секунди за да ги добиете сите информации, вклучувајќи локации и датуми.

Но, можеби ќе прашате како изгледа нели бројот за следење на Meest Express?

Како изгледаат броевите за следење на Meest Express?

Бројот за следење на Meest Express започнува со 2 букви проследени со мешавина од броеви 0-9 и букви AZ, на пр. UA1133739IJ00480G.

Броевите за следење на Meest Express може да се сумираат на следниов начин:

(# = Буква / * = број /! = Број или буква)

 • UA *** *** * ## *** ** #
 • RO *** *** * ## *** ** #
 • MA *** *** * ## *** ** #
 • RU *** *** * ## *** ** #

Услуги за испорака на Meest Express

Meest Express го поддржува овој тип на услуга за испорака:

 • Испорака во земјата.
 • Меѓународна испорака.
 • Поштенска кореспонденција.

Очекувано време на пристигнување на пакетите на Meest Express

За домашните парцели во Украина, времето за испорака обично трае 5-10 дена.

За меѓународните пратки, времето за испорака е околу 10-20 дена. Понекогаш времето за испорака трае подолго од тоа.