DPD Romania

DPD Romania Следење

ДПД Романија е експресна логистичка компанија во Романија основана во 2008 година

позадина

Песна DPD Romania пратки

DPD Romania

DPD е меѓународен добавувач на логистика под чадорот на GeoPost што и припаѓа на француската компанија La Poste. DPD е основана во 1976 година во Франција и има 75.000 вработени и 97.000 експерти за испорака и мрежа од повеќе од 58.000 Pickup пунктови, тие испорачуваат 7,5 милиони пакети секој ден, приближно 1,9 милијарди пакети годишно. DPD е достапен во толку многу земји како Романија, Франција, Полска, Обединетото Кралство, Германија, Австрија, Белорусија, Белгија, Хрватска, Естонија, Казахстан, Португалија, Унгарија, Ирска, Латвија, Литванија, Луксембург, Словачка, Словенија, Чешка , Холандија и Швајцарија.

Како да ги следам парцелите DPD Romania?

За следење на парцели DPD Romania, ставете го бројот за следење во полето погоре, кликнете на копчето „Превозник“ и изберете „DPD Romania“, ако не сте сигурни кој превозник ја испорачува вашата парцела, потоа оставете го системот автоматски да го избере превозникот. во ваше име, потоа кликнете на копчето „Следи“, а потоа ќе бидете пренасочени на страницата со резултати за следење каде што ќе најдете детални информации за вашата пратка вклучувајќи локации и датуми.

Како изгледаат броевите за следење на DPD Романија?

Броевите за следење на DPD Романија имаат должина од 11 или 14 знаци, сите знаци се цифри, на пр. 80172700141, 80192201141354.

Колку време е потребно за DPD Романија да ги испорача вашите пакети?

Оваа табела покажува колку време е потребно за DPD Романија да испорача парцела од Полска во други европски земји

земја на потеклоЗемја на дестинацијаПроценето време на пристигнување
РоманијаОбединето Кралство6 работни дена
РоманијаХоландија4 работни дена
РоманијаЧешка република3 работни дена
РоманијаФинска5 работни дена
РоманијаПолска4 работни дена
РоманијаШпанија5 работни дена
РоманијаГерманија3 работни дена
РоманијаЛитванија4 работни дена
РоманијаИрска6 работни дена
РоманијаФранција4 работни дена
РоманијаУнгарија2 работни дена
РоманијаИталија3 работни дена
РоманијаДанска4 работни дена
РоманијаШведска5 работни дена
РоманијаЛатвија4 работни дена
РоманијаЕстонија5 работни дена

Оваа табела е базирана на официјалната веб-страница на ДПД.