Ant eParcel

Ant eParcel Следење

Ant eParcel е компанија со експресна логистика со седиште во Канада, основана во 2015 година

позадина

Следете ги пакетите мравки еПарцели

Ant eParcel

Ant eParcel е компанија со експресна логистика со седиште во Канада основана во 2015 година, во 2017 година пан-канадската мрежа на Ант Епарцел достигнува 10 нови градови. Новите партнерства за онлајн испораки ни овозможуваат да отвориме неколку нови точки на услуги, главно во северна Алберта.

во 2018 Ant eParcel лансира систем за известување за клиенти кои прават нарачки преку Интернет и им обезбедува проценето време на испорака и потврда за испорака по е-пошта.

Следете ги парцелите мравки еПарцели

Тракерот за пакети 4TRACKING ќе ви помогне да ги следите пакетите канадски мравки eParcel, сè што ви треба е број за следење на мравки eParcel, ставете го бројот за следење Ant eParcel на горното поле, изберете го носачот (во овој случај изберете Ant eParcel) и кликнете на следењето копче, потоа почекајте детални информации според вашата парцела.

Колку време е потребно за Мравја еПарцел да ја достави вашата парцела?

За да ја испорача вашата парцела Ant eParcel може да трае од 1-15 дена за домашните пратки и 15-45 дена за меѓународните парцели, времето за испорака зависи од дестинацијата, на пример парцелата што ќе биде доставена ако има помалку километри од потеклото до нејзината дестинација, ќе се доставува брзо од оној што има повеќе километри.

Примери на статуси кои ги поминува следењето на пратката на Ant eParcel

статуси
Calling customer no answer, sent to office for storage
Delivered
Fail to deliver: invalid address
Fail to deliver: need self pickup
Fail to deliver: need self pickup.: Wrong Address with unanswered phone
Order Processed: Ready for ant-eparcel
Out for delivery
Sorting complete out of the warehouse
shipment is being presented to ant-eparcel Canada sorting center
shipment picked up by ant-eparcel Canada, arrival Sorting