Venipak

Venipak Следење

Венипак е експресна компанија за испорака на парцели основана во 2004 година

позадина

Следете ги пакетите Venipak

Venipak

Венипак е компанија за брза испорака на пакети основана во 2004 година, Венипак е една од водечките логистички компании во балтичките земји што обезбедува транспортни и логистички услуги низ целиот свет. Венипак е исто така многу активен во Литванија во споредба со другите земји. Венипак исто така нуди AVIA и воздушен товар од балтичките земји и големите европски аеродроми до Кина и САД.

Како да ги следам пакетите на Венипак?

За следење на пакетите на Венипак, ставете го бројот за следење во полето погоре, кликнете на копчето „Превозник“ и изберете „Венипак“, ако не сте сигурни кој превозник ја испорачува вашата парцела, потоа оставете го системот автоматски да го избере превозникот во ваше име. , потоа кликнете на копчето „Следи“, потоа ќе бидете пренасочени на страницата со резултати за следење каде што ќе најдете детални информации за вашата пратка вклучувајќи локации и датуми.

Како изгледаат броевите за следење на Венипак?

Броевите за следење на Венипак имаат 2 форми:

  • Формуларот 1 има 14 знаци, започнува со буквата „V“ проследено со 5 цифри проследено со буквата „Е“ проследено со 7 цифри на пр. V12345E1234567
  • Образецот 2 има 7-9 цифри, на пр. 1234567, 23546788, 665485398

Колку време е потребно за Венипак да ги испорача вашите пакети?

Венипак тврди дека ќе ви го испорача пакетот во рок од 1-2 работни дена во балтичките земји. Ова не значи дека нема доцнења, понекогаш вашата парцела ќе биде испорачана до 7 дена. Доколку вашата парцела не е испорачана во овој период, ве молиме контактирајте со Венипак на нивната официјална веб-страница.


Примери на статуси кои ги поминува следењето на пратката на Venipak

статуси
Grąžinimas
Paimta iš siuntėjo
Paimta iš siuntėjo, RĪGA
Pakeliui pas gavėją
Paruošta paimti
Paruošta paimti, Venipak locker, NORFA Venipak paštomatas
Paruošta paimti, Venipak locker, RIMI Žalgirio Venipak paštomatas
Paruošta paimti, Venipak locker, ŠILAS Venipak paštomatas
Pas siuntėją
Pervežime, Locker: Shipment placed to different locker (0000)
Pervežime, Shipment arrived at connection point (CHARLES DE GAULLE HUB CDGHU)
Pervežime, Shipment collected from collection address (OREBRO)
Pervežime, Shipment collected from collection address (VILNIUS)
Pervežime, Shipment in transit (CHARLES DE GAULLE HUB CDGHU)
Pervežime, Shipment in transit (GOTHENBURG)
Pervežime, Shipment in transit (KAUNAS)
Pervežime, Shipment in transit (OREBRO)
Pervežime, Shipment in transit (PRAGUE BSO)
Pervežime, Shipment in transit (VILNIUS)
Pervežime, Shipment now at the depot nearest to collection address (VILNIUS)
Pervežime, The parcel data have been deleted from the GLS IT system. (Wypedy)
Pervežime, The parcel data was entered into the GLS IT system; the parcel was not yet handed over to GLS. (Wypedy)
Pervežime, The parcel has left the parcel center. (Utrecht)
Pervežime, The parcel has reached the parcel center
Pervežime, The parcel has reached the parcel center. (Alsónémedi)
Pervežime, The parcel has reached the parcel center. (Komorniki)
Pervežime, The parcel has reached the parcel center. (Neuenstein)
Pervežime, The parcel has reached the parcel center. (Strykow)
Pervežime, The parcel has reached the parcel center. (Utrecht)
Pervežime, The parcel has reached the parcel center. (Vaihingen / Enz)
Pervežime, The parcel has reached the parcel center. (Wuppertal)
Pervežime, The parcel has reached the parcel center. (Wypedy)
Pervežime, Venipak locker, LP express paštomatas, Akropolis [0401] CC804358665LT
Pervežime, Venipak locker, LP express paštomatas, Akropolis [0401] GC000070320LT
Pristatyta
Pristatyta į Pickup punktą
Pristatyta, Shipment in transit (KATOWICE BSO)
Pristatyta, The parcel has reached the parcel center. (Schaafheim)
Pristatyta, The parcel is expected to be delivered during the day
Pristatyta, The parcel is expected to be delivered during the day. (Vaihingen / Enz)
Pristatyta, The parcel is expected to be delivered during the day. (Wuppertal)
Terminale