HJYT

HJYT Следење

HJYT е кинеска прекугранична логистичка компанија која бродови стоки од Кина во други земји од целиот свет

позадина

Песна HJYT Express пакети

HJYT

HJYT е кинеска прекугранична логистичка компанија која испорачува стоки од Кина во други земји ширум светот. Компанијата работи со платформи за е-трговија како што се AliExpress, Joom и Ebay.

Како да ги следам HJYT пакетите?

За следење на пакети HJYT, ставете го бројот за следење во полето погоре, кликнете на копчето „Превозник“ и изберете „HJYT“, ако не сте сигурни кој превозник ја испорачува вашата парцела, потоа оставете го системот автоматски да го избере превозникот во ваше име , потоа кликнете на копчето „Следи“, потоа ќе бидете пренасочени на страницата со резултати за следење каде што ќе најдете детални информации за вашата пратка вклучувајќи локации и датуми.

Како изгледаат броевите за следење на HJYT?

Броевите за следење HJYT имаат 17 знаци во должина, а започнуваат со 5 букви AZ проследени со 10 цифри проследени со YQ на крајот, на пр. HJYAA0123456789YQ, HJYEE0123456789YQ, HJYDE0934456541YQ.

Колку време е потребно за HJYT да ги испорача вашите пакети?

На HJYT ќе му бидат потребни околу 15-30 дена за да ги испорача вашите пакети од Кина до европските земји и до 45 дена до земјите од Африка.