Bluecare Express

Bluecare Express Следење

Bluecare Express е логистичка компанија со седиште во ОК

позадина

Следете ги пратките на Bluecare Express

Bluecare Express

Bluecare Express е логистичка компанија со седиште во ОК, компанијата има за цел да го олесни следењето на пратките. Неговата мисија е да обезбеди точно следење на таквите пратки, додека ја одржува приватноста на страните во пратката. Продавачите на eBay најчесто користат Bluecare Express за испорака преку услугата за испорака на Амазон. Сепак, серверите на eBay не секогаш поддржуваат броеви за следење на Амазон. Значи, следењето на Bluecare Express помага со давање броеви за следење на продавачите на eBay кои се испорачуваат со помош на Амазон.

Како да ги следам пратките на Bluecare Express?

За следење на пратките на Bluecare Express, ставете го бројот за следење во полето погоре, кликнете на копчето „Превозник“ и изберете „Bluecare Express“, ако не сте сигурни кој превозник ја испорачува вашата пратка, потоа оставете го системот автоматски да го избере превозникот. во ваше име, потоа кликнете на копчето „Следи“, а потоа ќе бидете пренасочени на страницата со резултати за следење каде што ќе најдете детални информации за вашата пратка вклучувајќи локации и датуми.

Колку време е потребно за Bluecare Express да ги испорача вашите пратки?

Според нашата статистика, Bluecare Express ќе ги достави вашите пратки од Кина до која било земја од Латинска Америка, во просек 1-3 дена, понекогаш и до 10 дена.

Дали Bluecare Express користи USPS, FedEx или која било друга компанија за брза испорака?

Bluecare Express сега ги поддржува сите компании за брза испорака, вклучувајќи USPS, FedEx, DHL Express и многу повеќе.