Israel Post

Israel Post gjurmo

Israel Post është një kompani shtetërore që operon në fushën e shërbimeve postare dhe bankare në Izrael

sfond

Ndiqni dërgesat Israel Post

Israel Post

Israel Post është një kompani shtetërore që operon në fushën e shërbimeve postare dhe bankare në Izrael. Ajo ka më shumë se 5,000 punonjës, 1650 postierë, 700 degë zyrash postare, Ka një rrjet prej 4,262 kuti postare dhe 1000 furgonë dërgesash, Israel Post gjithashtu rendit 2.5 milion artikuj postarë çdo ditë.

Ndiqni parcelat Israel Post

4TRACKING do t'ju ndihmojë të gjurmoni dërgesat dhe parcelat e dërguara me Israel Post. të gjithë ju duhet të bëni është të vendosni numrin tuaj të ndjekjes Israel Post në fushën e mësipërme, dhe klikoni në butonin e ndjekjes dhe prisni disa sekonda për të marrë të gjitha informacionet, duke përfshirë vendndodhjet dhe datat.

Por ju gjithashtu mund të dëshironi të dini se si duken numrat e ndjekjes së Israel Post, apo jo?

Izraeli Posto numrat e ndjekjes

Numrat kryesorë të gjurmimit të Postës Izraelite kanë gjatësi 13 karaktere, fillon me 2 shkronja ose 2 numra të ndjekur nga 9 numra të ndjekur nga IL në fund, p.sh. EE133456789IL, LE163456789IL, 11223344659IL.

mund të jetë gjithashtu vetëm 8 numra për parcelat e brendshme p.sh. 23456789, 26436189.

Të gjithë numrat e pritur të Postës Izraelite përmblidhen si më poshtë:

(# - ter Letër, * - > Shifër,! - > Letër apo Shifër)

  • A# *** *** *** IL
  • B# *** *** *** IL
  • C# *** *** *** IL
  • E# *** *** *** IL
  • L# *** *** *** IL
  • R# *** *** *** IL
  • S# *** *** *** IL
  • V# *** *** *** IL
  • *** *** *** ** IL
  • 01 *** *** *** !!

Koha e dorëzimit Israel Post EMS

Shërbimi i postës së shpejtë (EMS) është shërbimi më i shpejtë i ofrimit nga Israel Post. Israel Post pretendon se koha e dorëzimit për këtë shërbim do të zgjasë 2-3 ditë në destinacionet kryesore në të gjithë botën me disponueshmërinë e gjurmimit në internet.

Kufijtë e peshës Israel Post

Ju mund të dërgoni ose merrni pako të Israel Post, pesha e të cilave nuk i kalon 25 kg.

Ndiqni parcelat aliexpress me Israel Post

Ju mund të gjurmoni parcelat aliexpress që janë dërguar në Izrael duke përdorur shërbimin e ndjekjes në internet të Israel Post, Parcela që do të gjurmohet duhet të ketë numrin e ndjekjes të duket si LE133456789IL, RS1123456789Y. ose fillon me 2 shkronja të ndjekura nga 9 numra dhe 2 shkronja për kodin e vendit të origjinës, atëherë mund të gjurmohet nëse mbërrin në Izrael.

Të gjitha parcelat aliexpress gjithashtu mund të gjurmohen duke përdorur cainiao