Israel Post

Israel Post Следење

Израел Пост е државна компанија која работи во областа на поштенски и банкарски услуги во Израел

позадина

Следете ги пратките Израел Пост

Israel Post

Израел Пост е државна компанија која работи во областа на поштенски и банкарски услуги во Израел. Има повеќе од 5.000 вработени, 1650 поштари, 700 филијали на пошта, има мрежа од 4.262 поштенски кутии и 1.000 комбиња за испорака, „Израел пост“ сортира и 2,5 милиони поштенски пратки секој ден.

Следете ги парцелите Израел Пост

4TRACKING ќе ви помогне да ги пратите пратките и пратките испорачани со Israel Post. сè што треба да направите е да го ставите бројот за следење на Израел Пост на горното поле и да кликнете на копчето за следење и да почекате неколку секунди за да ги добиете сите информации, вклучувајќи ги локациите и датумите.

Но, можеби исто така сакате да знаете како изгледаат броевите за следење на „Израел пост“, нели?

Израел објавува броеви за следење

Главните броеви за следење на Израел Пост имаат должина од 13 карактери, започнува со 2 букви или 2 броеви проследени со 9 броја проследени со ИЛ на крајот, на пр. EE133456789IL, LE163456789IL, 11223344659IL.

може да биде и само 8 броја за домашни парцели на пр. 23456789, 26436189.

Сите очекувани броеви на Израел пошта се сумираат како што следува:

(# - ter Писмо, * - > број,! - > писмо или број)

  • A# *** *** *** IL
  • B# *** *** *** IL
  • C# *** *** *** IL
  • E# *** *** *** IL
  • L# *** *** *** IL
  • R# *** *** *** IL
  • S# *** *** *** IL
  • V# *** *** *** IL
  • *** *** *** ** IL
  • 01 *** *** *** !!

Време на испорака на Израел Пост ЕМС

Услугата за експресна пошта (ЕМС) е најбрзата услуга за испорака обезбедена од Израел пост. Израел Пост тврди дека времето за испорака на оваа услуга ќе трае 2-3 дена до главните дестинации ширум светот со достапност на интернет следење.

Израел Постави ограничувања на тежината

Можете да испраќате или примате парцели на Израел Пост, чија тежина не надминува 25 кг.

Следете ги парцелите алиекспрес со Израел пост

Може да ги следите парцелите aliexpress кои биле испратени до Израел со користење на услугата за следење на Израел Пост преку Интернет, Парцелата што треба да се следи треба да има број на следење изгледа како LE133456789IL, RS1123456789Y. или започнува со 2 букви проследени со 9 број, потоа 2 букви за кодот на потеклото на земјата, тогаш може да се следи ако пристигнал во Израел.

Сите алиекспрес парцели исто така може да се следат со користење на cainiao